Незвичайний стрибок XRP: можливість вибуху на 42 000%

Незвичайний стрибок XRP: можливість вибуху на 42 000%

Досвідчений трейдер, який швидко перетворив $100 на $100 тисяч, стверджує, що настав час припинити ненависть до XRP, прогнозуючи до 600% виграшів.

Досвідчений трейдер висловив цей настрій у недавньому пості, підкреслюючи поточні позитивні події, пов`язані з XRP, що робить дуже ймовірним бичачий випадок для цього активу.

Altstein спершу підкреслив, що XRP повністю відновився після великого падіння, набираючи сильні виграші і випереджаючи своїх суперників. Отже, він досяг $0,43 в понеділок і з тих пір підскочив до $0,64, що відзначає 48% зростання менше ніж за тиждень.

Крім того, трейдер підкреслив, що довгостроковий судовий процес Ripple, який розпочався в грудні 2020 року, завершився цього місяця з перемогою Ripple. Компанії вдалося знизити штраф від SEC на 94% від $2 мільярдів, які агенція вимагала.

Altstein зауважив, що перемога Ripple закріплює статус XRP як нефінансового активу, що свідчить про можливе стрімке зростання активу до небачених висот.

Більше того, досвідчений трейдер підкреслив, що XRP вибився вище стійкої зони та з маленького симетричного трикутного утворення, яке розпочалося в 2021 році. Графік, що супроводжував його оновлення, вказував на очікуване зростання ціни на 600%, що додало б майже $3 до вартості XRP.

Отже, Altstein наголосив, що настав час для тих, хто сумнівається в XRP, переглянути свою стратегію інвестицій в цей актив.

Реагуючи на відчуття Altstein, користувач X Ebenezer Edward зауважив, що він не ненавидить XRP, але роздратованою продовженою застоєм на рівні $0,50.

На жаль, XRP не суттєво зростав за цим порогом в останні місяці. Після досягнення $0,744 в березні, він відступив і залишався нижче цього рівня з того часу.

Тим часом, інший коментатор зауважив, що несподіване підскок XRP та вихід з симетричного трикутника є сильними биковими сигналами, що підтримують подальше зростання.

Зауважимо, після оголошення перемоги Ripple, XRP на короткий час підскочив до $0,64, але з тих пір втратив імпульс, щоб перейти вище високого рівня підтримки. На момент друку XRP знову впав нижче $0,60, торгуючись на рівні $0,584.

Незважаючи на недавні коливання, аналітики XRP впевнені, що перед нами кращі дні, підтримані повторними випадками несподіваних скачків цін. Вони вірять, що перед нами ще більші протяги, особливо якщо XRP врешті здійснить реверс свого 7-річного спаду. Аналітики, такі як Javon Marks, передбачають, що в такому сценарії XRP може пережити вибух до 42 000%.

Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Цена BTC вернулась к $63K, WIF снижается на 10% ежедневно. BTC снизилась после ФРС, альты также в красной зоне. Биткоин упал до $63K после роста до $64K. Уровень коррекции отмечен. BTC начал слабое восхождение. Альты в коррекции, TON, AVAX, NEAR снижаются. WIF снижается на 10%, общая капитализация сократилась до $2.3 триллиона. 📉
Просмотреть
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Топ аналитик считает, что XRP готовится к восходящему тренду, демонстрируя обнадеживающие признаки. Другие аналитики предсказывают потенциальный рост цены, указывая на сжимающиеся графические образцы. Рынок криптовалют становится бычьим, привлекая инвесторов после снижения процентных ставок Федеральной резервной системы США. ⬆️📈🔮
Просмотреть
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть