Наступний великий рух Sui Network: аналіз Рауля Пала

Наступний великий рух Sui Network: аналіз Рауля Пала

Трейдер експерт розкриває `переломного наступного великого руху` після Solana

Solana (SOL) зробила великі хвилі на ринку криптовалют і, у 2023 році, закріпилася як найуспішніший цифровий актив. Трейдери та інвестори тепер шукають `наступного великого руху` після Solana, розмірковуючи про переломні технології та перспективні проекти.

Зокрема, Рауль Пал, засновник та генеральний директор Global Macro Investor і Real Vision, зробив свою ставку на бичий ринок. За словами трейдера, Sui Network (SUI) має всі шанси стати провідним виконавцем у цьому циклі.

Рауль Пал описав Sui як `переломну дуже швидку L1, надзвичайно ефективну, повну екосистему блокчейну`, коли шукав `ознаки наступного великого руху L1`. Проте він відкрив, що є на позиції в раді фонду Sui Foundation і визнав побоювання щодо токеноміки SUI з масивними відкриттями.

Торговий та інвестиційний керівник опублікував цей ланцюжок на X 8 серпня, коли криптовалюти відновлювалися після падіння.

Негативний випадок Sui Network (SUI)

Навпаки, токеноміка SUI настільки тисне на сторону поставок, що проходять масові щомісячні розблокування токенів, які збросили на роздріб. Finbold повідомив про ці розблокування та їх вплив на ціну проекту, втрачаючи покупну силу щомісяця під час розблокувань.

Як пояснено в ланцюжку, Sui Network - це `високо FDV монета, і деяким людям вони не подобаються`. FDV означає Повну Досяжність Оцінки, яка вимірює майбутню ринкову капіталізацію криптовалюти, коли всі токени вже в обігу.

Цікаво, інші інвестиційні експерти попереджали про `хижу VC` ринок, пояснюючи, як ці токеноміки можуть покарати роздрібних інвесторів. Finbold також повідомив про те, що засновник найстарішого європейського криптоінвестиційного фонду назвав `Святим Граалем криптовалюти`.

З`являючись новий бичий ринок у криптосередовищі, конкуруючі проекти будуть боротися за увагу - і капітал інвесторів. Лишаючись обережними та роблячи належне дослідження основ, пропозицій вартості, конкурентних переваг та токеноміки цих проектів, важливо рухатися вперед.

Відмова від відповідальності: Зміст цього сайту не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. Під час інвестування ваш капітал перебуває під ризиком.

Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Цена BTC вернулась к $63K, WIF снижается на 10% ежедневно. BTC снизилась после ФРС, альты также в красной зоне. Биткоин упал до $63K после роста до $64K. Уровень коррекции отмечен. BTC начал слабое восхождение. Альты в коррекции, TON, AVAX, NEAR снижаются. WIF снижается на 10%, общая капитализация сократилась до $2.3 триллиона. 📉
Просмотреть
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Топ аналитик считает, что XRP готовится к восходящему тренду, демонстрируя обнадеживающие признаки. Другие аналитики предсказывают потенциальный рост цены, указывая на сжимающиеся графические образцы. Рынок криптовалют становится бычьим, привлекая инвесторов после снижения процентных ставок Федеральной резервной системы США. ⬆️📈🔮
Просмотреть
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI: прорыв 27-дневного максимума - восходящий тренд.
SEI поднимается после прорыва 27-дневного максимума. Рост DeFi и прорыв нисходящего клина укрепляют SEI. Технический прорыв поддерживается, но наблюдается неопределенность от OBV и CMF. ФРС поддерживает рынок. SEI торгуется по $0.3665, следующий уровень $0.43 ⬆️⚡📈
Просмотреть