Оцінка стану крипторинку після тривоги

Оцінка стану крипторинку після тривоги

Чи ми повернулися? Оцінка стану після тривоги крипторинку минулого вікенду

На цьому тижні ми пережили роки — і відчувається, ніби ми пройшли кілька різних циклів.

Однак ми все ще в тому ж циклі, і минулого вікенду починає ставати лише ще одним відбитком на радарі. За даними CoinGecko, глобальний ринок криптовалют зрос на 5% за останню добу до $2,2 трильйонів.

Біткоін залишається досить корельованим з ринками акцій, які також відкидають минулотижневий розпродаж. Справедливо визнати, що ця кореляція не нова, і, ймовірно, ми будемо продовжувати спостерігати її до виборів, розповідає мені спів-CEO GSR Річ Розенблум.

Джон Гловер з Ledn заявив раніше на цьому тижні, що `коли все йде шкереберть, всі кореляції переходять в один,` що в суті і означає, що цей тренд може залишитися на деякий час, оскільки біткоін реагує як ризиковий актив. Можна вважати досить безпечним твердженням, що, оцінюючи не лише дії цього тижня, а й на протязі минулого року, біткоін не реагує так, як повинен, якщо б він був справжнім цифровим золотом, тому, можливо, ми можемо (нарешті) припинити цю дискусію.

Тепер, коли ми можемо приглянутися до даних, щоб краще розглянути, що сталося, аналітики JPMorgan зауважили, що на початку цього тижня виразно присутній був деякий роздрібний рух.

`Здається, що роздрібні інвестори також відіграли свою роль у корекції, оскільки етф біткоїна в цілому в цьому місяці пережили найбільший щомісячний витік стосовно запровадження,` написали аналітики.

Але, поки етф біткоїна відчували від`ємні потоки, етф ETH виявилися кілька днів поспіль з прибутком — $48 мільйонів і $98 мільйонів у понеділок і вівторок цього тижня.

... (і так далі)

Прогноз цены на XRP: $27-$33, аналитики предсказывают массовое повышение
Прогноз цены на XRP: $27-$33, аналитики предсказывают массовое повышение
EGRAG предсказывает взрыв цены на XRP до $27-$33 с помощью волн Эллиотта и уровней Фибоначчи. Сравнение с BTC и ETH. Ожидается достижение цены $1,780. 📈🚀
Просмотреть
Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Обзор рынка криптовалют: BTC в районе $63K, падение WIF на 10% ежедневно
Цена BTC вернулась к $63K, WIF снижается на 10% ежедневно. BTC снизилась после ФРС, альты также в красной зоне. Биткоин упал до $63K после роста до $64K. Уровень коррекции отмечен. BTC начал слабое восхождение. Альты в коррекции, TON, AVAX, NEAR снижаются. WIF снижается на 10%, общая капитализация сократилась до $2.3 триллиона. 📉
Просмотреть
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Надежды на рост XRP: анализ и прогноз
Топ аналитик считает, что XRP готовится к восходящему тренду, демонстрируя обнадеживающие признаки. Другие аналитики предсказывают потенциальный рост цены, указывая на сжимающиеся графические образцы. Рынок криптовалют становится бычьим, привлекая инвесторов после снижения процентных ставок Федеральной резервной системы США. ⬆️📈🔮
Просмотреть
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token и другие токены Telegram внизу
DOGS Token упал на 8%, развитие Telegram кризиса. Цена DOGS $0.0009218. Toncoin (TON) -5%, Notcoin (NOT) -7%. Прогноз DOGS негативный, RSI 37.48, инвесторы не заинтересованы, тренд к снижению. ⬇️⚠️
Просмотреть