Битва Ripple з SEC закінчилася перемогою: штраф у розмірі $125 млн.

Битва Ripple з SEC закінчилася перемогою: штраф у розмірі $125 млн.

Stuart Alderoty стверджує, що штраф у розмірі $125 мільйонів від Ripple випливає з рішення суду, яке відкинуло претензію SEC про те, що XRP є цінним папером. Stuart Alderoty каже, що Ripple поважатиме рішення суду щодо історичних продажів і заплатить штраф у розмірі $125 мільйонів, використовуючи готівку зі свого балансу. Рішення судді Торреса уточнило, що сам XRP не є цінним папером, це величезна перемога для Ripple та широкої криптовалютної галузі.

Битва Ripple з SEC завершилася перемогою

Довгострокова юридична битва Ripple з Комісією з цінних паперів та бірж (SEC) завершилася у четвер, 8-го серпня 2024 року. За словами адвоката Ripple Стюарта Алдероті, Ripple готовий сплатити штраф у розмірі $125 мільйонів протягом 30 днів.

ПРОРИВ: 🇺🇸 ГОЛОВНИЙ ЮРИСТ RIPPLE ЗАЯВЛЯЄ, ЩО RIPPLE СПЛАТИТЬ ШТРАФ У РОЗМІРІ $125 МІЛЬЙОНІВ ПРОТЯГОМ 30 ДНІВ! 💥🚀

“Я Вважаю (SEC) Програв На Всьому, Що Було Важливо Для Них.” - @s_alderoty

RIPPLE & $XRP ДАЛИ ВЕЛИКУ ПЕРЕМОГУ ДЛЯ ВСЬОЇ КРИПТОГАЛУЗІ! 💥🇺🇸

Коментарі Нижче & Слідуйте За…

...

...

Історичні продажі під оглядом

Незважаючи на перемогу у загальному питанні стосовно статусу XRP, суд визнав, що деякі історичні продажі XRP, щосяться ще з 2015 року, повинні були бути зареєстровані згідно з федеральними законами про цінні папери. Ці продажі, що включали висококваліфікованих третіх сторін, були визнані технічною порушенням федеральних цінних паперів.

Ріпл поважає цей аспект рішення та приймає штраф, який компанія сплатить за рахунок резервів у готівці. Алдероті підкреслив, що суд відкинув вимогу SEC на суму $2 мільярдів, оскільки Ripple не діяла безрозсудно або зі злочинним наміром. Крім того, жодна зі сторін, що брали участь у цих операціях, не зазнала фінансових втрат.

Завершеність та майбутнє спрямування

Зі штрафом, який має бути сплачений протягом 30 днів, Ripple готовий рухатися вперед. Алдероті відзначив, що SEC має 60 днів на вирішення питання щодо апеляції рішення, але він висловив оптимізм, що юридична битва остаточно завершена.

Увага Ripple тепер зосереджується на зростанні свого бізнесу як за кордоном, так і в межах країни, користуючись правовою ясністю, яку забезпечило рішення суду. Алдероті також закликав SEC та поточну адміністрацію переглянути свій підхід до регулювання криптовалют, сподіваючись, що цей випадок призведе до більш ясних та послідовних законів, які дозволять галузі процвітати у США.

Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Гендиректор GameStop согласился на штраф в $985 320 за незаконное приобретение ценных бумаг. ФТС обвинила его в нарушении Закона Харт-Скотт-Родино. Коэн стремился повлиять на бизнес Wells Fargo. Акции GameStop упали на 3%. 🕵️‍♂️🔍
Просмотреть