Криптовалюти зростають на хаотичному ринку: Bitcoin, Ethereum та Solana в пятницю

Криптовалюти зростають на хаотичному ринку: Bitcoin, Ethereum та Solana в пятницю

Bitcoin, Ethereum та Solana зростають під час хаотичного ринку для трейдерів

Крипторинки стрімко ростуть, разом із іншими ризикованими активами, такими як акції США, на новини про те, що американська економіка може бути сильнішою, ніж раніше вважалося.

Bitcoin, Ethereum та Solana значно зросли у четвер, з меншими цифровими монетами та токенами також значно збільшились.

Ціна Bitcoin наразі становить $59,401, що означає зростання на 8% за останні 24 години. Ethereum зросла ще більше за цей же період і тепер коштує $2,576 - зростання на 9% за день, за даними CoinGecko.

Solana тепер торгується за $157.03, також піднявшись на 9% з вчорашнього дня.

Цифрові активи почали тиждень кровопролитно, після звіту про зайнятість в п`ятницю, що викликав страхи щодо того, що американська економіка може впасти у рецесію, що призвело до продажу на Уолл-стріт.

На початку тижня зросла вартість японської єни - улюбленої для глобальних трейдерів - до американського долара в понеділок не допомогла, і інвестори поспішали продавати все, що вважалося ризикованим, включаючи криптовалютні активи.

Але страхи, що американська економіка може опинитися у серйозних проблемах, можуть бути спокійні - принаймні на даний момент - після того, як в четвер показали дані, що подання на видачу пособій по безробіттю зменшились порівняно з попереднім тижнем, помиряючи стурбованість інвесторів.

Акції піднялись на цих новинах, з S&P500 та Nasdaq зростаючи на 2% та практично 3%, відповідно.

Девід Лавант, керівник досліджень в FalconX, розповів Decrypt, що інвестори в криптовалюту також були раді почути новину, що колишні клієнти рухомої біржі FTX отримають свої втрачені інвестиції назад.

Сьогодні суд схвалив угоду, яку узяла на себе рухома криптокомпанія FTX з Комісією торгівлі товарними ф`ючерсами (CFTC). Фейлованій криптовалютній бренду тепер слід сплатити $12.7 мільярда для врегулювання позову.

`На макрорівні, м`яке число початкових подач на пособія по безробіттю тимчасово знизило страхи від твердих приземлень, піднімаючи ризикові активи в цілому,` - сказав він.

Він додав: `Щодо відносин з криптовалютою, сприйняття того, що ми один крок ближче до отримання відкритих кредиторами FTX своїх $12.7 мільярда, є позитивним, оскільки частина з цього може повернутися на ринок.`

Інші криптовалюти, які зростають, включають Dogecoin, яка за останні 24 години виростає майже на 7%, торгуючись за $0.1028, та Toncoin - зростання на 15% за день і ціна $6.19.

XRP є найбільшим переможцем за останній день, однак, після того, як вчора суддя вирішив, що Ripple, компанія, чиї власники створили XRP, повинна заплатити Комісії з цінних паперів та бірж (SEC) штраф у $125 мільйонів в тривалому позові.

Це рішення було сприйняте як перемога, оскільки SEC просила про угоду у $2 мільярди у цій справі. XRP, в результаті, підскочила на 26% та торгується за $0.63.

Відредаговано Раяном Озавою.

Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
TRon (TRX) цена поднимается, Сан прогнозирует топ-3 позицию по капитализации рынка. Цена может достичь $0.17, RSI Продать. 🔝📈
Просмотреть
Альтсезон: глупые быки и умные медведи
Альтсезон: глупые быки и умные медведи
Altseason на пороге! Аналитики отрицают BTC, но верят в альткоины. Altseason наградит глупых быков больше, чем умных медведей. Мартинес предвещает начало altseason. 🚀📈
Просмотреть