Аналіз ринку криптовалют: BTC, ETH, XRP, TON, STX

Аналіз ринку криптовалют: BTC, ETH, XRP, TON, STX

Щоденний аналіз ринку: BTC, ETH, XRP, TON, STX

Ведмеді в контролі в сесії сьогодні, що видно зі збільшення загальної капіталізації ринку. Загальна капіталізація становила $1,96 трлн на момент публікації, що представляє зростання на 1,78% за останні 24 години, тоді як торговий обсяг знизився на 20,28% за той же період, становлячи $93,58 млрд на момент публікації. Огляд цін на Bitcoin

Bitcoin, $BTC, все ще підтримує свій рух уверх у сесії сьогодні, що видно з його цінових рухів. Огляд у глибину показує, що графік показує Bollinger Bands з 20-періодним SMA (синя лінія). Ціна нещодавно відскочила від нижньої стрічки ($52,600) і зараз рухається до середньої стрічки ($55,676). Верхня стрічка приблизно $58,751,97.

З іншого боку, Volume Oscillator становить -34,87%, що свідчить про зменшення торговельного обсягу порівняно зі своїм середнім значенням. Це вказує на обережність, оскільки нещодавній ріст ціни може бути слабо підтриманий обсягом. Bitcoin торгувався за $57,283 на момент публікації, що представляє зростання на 0,22% за останні 24 години.

4-годинний BTC/USD Графік | Джерело: TradingView

Огляд цін на Ethereum

Ethereum, $ETH, не входить до числа приростів у сесії сьогодні, що видно з його цінових рухів. Ціна торгується нижче всіх трьох ліній індикатора Алігатора, що підтверджує ведмежі настрої. Ціна наразі становить близько $2,422,92, з Лицями Алігатора на рівні $2,426,18, Зубами на рівні $2,458,67, а Щеллю на рівні $2,536,32.

З іншого боку, ми бачимо, що індикатор Woodies Commodity Channel Index (CCI) показує змішані сигнали з нещодавнім переходом з -40,10 на 55,93, що вказує на позитивний рух, але все ще в межах каналу з боковим рухом. Ethereum торгувався за $2,425 на момент публікації, що представляло зниження на 3,49% за останні 24 години.

4-годинний ETH/USD Графік | Джерело: TradingView

Огляд цін на Ripple

Ripple, $XRP, також входить до числа приростів у сесії сьогодні, що видно з його цінових рухів. Розглядаючи детальний аналіз, ми бачимо, що Awesome Oscillator показує зростаючий позитивний рух, оскільки смужки зеленого кольору піднімаються вище нульової лінії.

З іншого боку, ми бачимо, що ціна Ripple перебуває вище індикатора Supertrend, що означає, що бики працюють. Ripple торгувався за $0.6161 на момент публікації, що представляло зростання на 19,7% за останні 24 години.

4-годинний XRP/USDT Графік | Джерело: TradingView

Огляд цін на Toncoin

Toncoin, $TON, також входить до числа приростів у сесії сьогодні, що видно з його цінових рухів. Розглядаючи детальний аналіз, ми бачимо, що ціна Toncoin намагається прорватися вище хмари Ічімоку, яка в даний момент виступає як опір. Тенкан-сен (червона лінія) знаходиться нижче Кіджун-сен (синя лінія), що вказує на ведмежі настрої.

З іншого боку, ми бачимо, що Volume Oscillator становить 13,98%, показуючи незначне збільшення обсягу, що може підтримати нещодавні цінові рухи. Toncoin торгувався за $6,25 на момент публікації, що представляло зростання на 9,06% за останні 24 години.

4-годинний TON/USDT Графік | Джерело: TradingView

Огляд цін на Stellar

Stellar, $STX, входить до числа приростів у сесії сьогодні, що видно зі зростанням ціни. Розглядаючи детальний аналіз, ми бачимо, що Автопараметр вказує на потенційні рівні опору та підтримки. Ціна близька до верхньої межі каналу Pitchfork.

З іншого боку, ми бачимо, що індикатор Woodies Commodity Channel Index (CCI) показує сильний вибуховий рух, оскільки він залишається далеко вище рівня 100. Stellar торгувався за $6,25 на момент публікації, що представляло зростання на 9,06% за останні 24 години.

4-годинний STX/USDT Графік | Джерело: TradingView

Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
TRon (TRX) цена поднимается, Сан прогнозирует топ-3 позицию по капитализации рынка. Цена может достичь $0.17, RSI Продать. 🔝📈
Просмотреть
Альтсезон: глупые быки и умные медведи
Альтсезон: глупые быки и умные медведи
Altseason на пороге! Аналитики отрицают BTC, но верят в альткоины. Altseason наградит глупых быков больше, чем умных медведей. Мартинес предвещает начало altseason. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены на XRP: $27-$33, аналитики предсказывают массовое повышение
Прогноз цены на XRP: $27-$33, аналитики предсказывают массовое повышение
EGRAG предсказывает взрыв цены на XRP до $27-$33 с помощью волн Эллиотта и уровней Фибоначчи. Сравнение с BTC и ETH. Ожидается достижение цены $1,780. 📈🚀
Просмотреть