Ціна XRP досягне $1 найближчим часом завдяки накопиченню китами, незважаючи на взлом гаманця

Ціна XRP досягне $1 найближчим часом завдяки накопиченню китами, незважаючи на взлом гаманця

Ціна XRP досягне $1 найближчим часом завдяки накопиченню китами, незважаючи на взлом гаманця

XRP разом з іншими альткоінами, такими як Solana (SOL) та Chainlink (LINK), завершили тиждень з позитивним результатом, оскільки інвестори вибрали нехтувати ведмежим настроєм на ринку після гавківного коментаря глави ФРС Джерома Пауелла щодо ймовірності зниження ставки в березні. Ціна біткоїна впала до $42 000, але на хвилину піднялася понад $43 000 вранці європейської сесії.

Незважаючи на те, що XRP відновив підтримку та опір на рівні $0,5, він практично не змінився ціново, збільшившись на 0,7% за останні 24 години.

Цінно те, як стійко XRP залишався, незважаючи на новину про взлом гаманця виконавчого директора компанії, який потрапив у руки хакерів, які викрали 213 мільйонів XRP на суму приблизно $112, як заявив виконавчий голова Кріс Ларсен.

Ларсен запевнив власників, що гаманці Ripple залишаються безпечними і розвіяв чутки про взлом мережі. Хоча повідомлення, розміщене на Twitter, допомогло заспокоїти інвесторів, ціна XRP все ще значно впливає на ринкові ведмежі.

Ripple співпрацює з правоохоронними органами, щоб повернути кошти. Ларсен сказав: `Значна частина коштів була заморожена`. Влада слідкує за розвитком ситуації з метою відшкодування решти вкраденого XRP. Це окремий випадок, і гаманці Ripple залишаються безпечними / ніколи не були компрометованими. Ми підтвердили, що майже всі порушені кошти були конвертовані в іншу валюту.

Цікаво, що кити купують XRP незважаючи на взлом гаманця та зростаючий ведмежий настрій на ринку. Коли альткоіни знизилися в середу, кількість транзакцій на суму понад $1 мільйон в XRP різко зросла до 217, що є найвищим показником з липня після рішення щодо статусу цього токена.

`Ми не бачимо жодної паніки серед китів. Вчора гаманці із найменше 10 млн. доларів у XRP утримували 67,2% доступного обсягу, що є найвищим показником з 31 грудня 2022 року`, - додав аналітична платформа з обробки даних блокчейном Santiment через пост в Twitter. `Є кілька ключових сигналів, які свідчать про те, що цей актив, який займає шосте місце за капіталізацією, є одним з найкращих кандидатів на рекуперацію, якщо #Bitcoin зможе стабілізуватися протягом тижня`.

Ціна XRP виявила неймовірну стійкість протягом цього тижня, витримавши шторм і залишаючись стабільною на рівні $0,5. Тепер, коли інтерес від китів значно зростає, цей токен для міжнародних грошових переказів може піднятися до вищих рівнів, сподіваючись на ціль в $1 в середньостроковій перспективі.

Проте, на основі показників злиття й розбіжності руху середньої ціни (MACD), ведмеді все ще присутні, що означає, що битва з биками може загостритися протягом вихідних.

Тримання над рівнем $0,5 змусить трейдерів розглядати можливість покупки за зниженням з впевненістю, що підтримка буде тримати. Саме збільшення попиту на XRP спровокує рух вище $0,6 або злам тенденційної лінії опори.

Однак XRP ще не виходить з лісу, особливо з огляду на те, що рухомі середні створюють падаючий перехресний розрив на годинному графіку.

Інше падіння нижче $0,5 подальшим чином погіршить технічну картину і може призвести до спаду підтримки на рівень $0,47. У разі інтенсивного розпродажу інвестори можуть підготуватися до покупки при зниженні до $0,45 та $0,4.

Пов`язані статті:

- Прогноз ціни монети Pepe нагадує проостаннє зниження перед тим, як $PEPE досягне рівня $0,0000015

- ФОМО стосовно Bitcoin ETF спадає, даними опціонів

- Ціна XRP скоро зросте завдяки міцному активуванню китів, незважаючи на взлом Ripple

Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Биткоин и золото достигли рекордных цен, реагируя на глобальную ликвидность и снижение процентных ставок. Золото выросло на 27%, биткоин стал лидером по доходности. Федеральная резервная система и стимулирует экономику, что благоприятно для криптовалют. 🔥📈
Просмотреть
Подъем Pendle: рост до $3.68 второй половины сентября
Подъем Pendle: рост до $3.68 второй половины сентября
Криптовалютный рынок в оптимистичном настроении. Цена Pendle достигла $3.68, но столкнулась с медвежьим паттерном и продавочным давлением. 📈🔮
Просмотреть
Превосходство Solana (SOL) над Cardano (ADA) в 2024: анализ
Превосходство Solana (SOL) над Cardano (ADA) в 2024: анализ
🚀 SOL превосходит ADA: растет на 9,25% за 24 часа. ADA отстает, рыночная капитализация SOL выше. Прогнозы: SOL до $542 к 2030 году, ADA до $6,75 к 2030 году.
Просмотреть
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Обзор: Вложение $5,000 можно сделать в BTC или RENDER для статья миллионером. BTC показывает стабильный рост и прогнозы на $100,000-200,000 к 2025 году. RENDER также обещает высокие доходы. Рекомендуется провести дополнительное исследование и оценить все риски. 📈🚀
Просмотреть