Прогноз ціни XRP: Від SEC до нових висот

Прогноз ціни XRP: Від SEC до нових висот

XRP Price Prediction: Як Результат Судової Справи Ripple проти SEC може Запустити Курс XRP?

Доктор Профіт, видатний інвестор XRP, дав певне світло на комплексний звіт, опублікований BloFin щодо довгострокового потенціалу XRP. За словами аналітика, XRP призначений для довгострокових інвесторів, а не для тих, хто шукає швидкі прибутки через денне трейдінг. Монета показала значну стійкість, зберігаючи місце в топ-10 криптовалют, незважаючи на жорсткий 75% спад у 2020 році через судову справу з SEC.

  • $XRP - Великий Звіт:
  • Кожен, хто мене знає, розуміє, що я - великий інвестор у XRP. Цей звіт розкриє факти і покаже вам точно, куди ми рухаємося далі.

Для підтримки свого становища аналітики звернулися до доби перед SEC, коли XRP піднявся на 60 000% в 2017 році. На відмітку, протягом десятиріччя воно залишалося в топ-10 криптовалют, незважаючи на спад на 75% у 2020 році через судовий позов з SEC. Хоча воно ще не відновило свій пік 2017 року у $3,20 і пропустило биковий ринок 2021 року, стійкість XRP вражає. Більше того, з понад 300 партнерств з фінансовими установами та потенційною участю в ЦБКЦ, XRP добре позиціонована для майбутнього росту.

З правовою чіткістю, XRP Повернеться до днів перед SEC?

Технічний аналіз показує, що XRP готовий до досягнення нових висот. Графік показує рівень опори на рівні $0,72, а його прорив може призвести до нового бикового руху. Він передбачає, що XRP може досягти рівня між $16 і $20, якщо він повторить бум 2017 року. Навіть у гіршому випадку він передбачає ціновий діапазон від $4 до $7 протягом року.

Аналітик заключає свій аналіз міцною рекомендацією купувати XRP між $0,38 і $0,44 на ключових рівнях, вказуючи, що зниження в цьому діапазоні представляють можливості для покупки. Він залишається биковим на XRP, підкреслюючи, що позитивні розвитоки та технічні показники свідчать про значні майбутні вигоди.

Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
TRon (TRX) цена поднимается, Сан прогнозирует топ-3 позицию по капитализации рынка. Цена может достичь $0.17, RSI Продать. 🔝📈
Просмотреть
Альтсезон: глупые быки и умные медведи
Альтсезон: глупые быки и умные медведи
Altseason на пороге! Аналитики отрицают BTC, но верят в альткоины. Altseason наградит глупых быков больше, чем умных медведей. Мартинес предвещает начало altseason. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз цены на XRP: $27-$33, аналитики предсказывают массовое повышение
Прогноз цены на XRP: $27-$33, аналитики предсказывают массовое повышение
EGRAG предсказывает взрыв цены на XRP до $27-$33 с помощью волн Эллиотта и уровней Фибоначчи. Сравнение с BTC и ETH. Ожидается достижение цены $1,780. 📈🚀
Просмотреть