Стабільність XRP навколо $0.50 після втрат від торговців Ripple

Стабільність XRP навколо $0.50 після втрат від торговців Ripple

Торговці Ripple розпродали свої утримання майже на $40 мільйонів втрат, XRP тримається стабільно вище $0.50.

Торговці Ripple розпродали свої утримання майже на $40 мільйонів втрат під час кризи на криптовалютному ринку у понеділок. XRP зафіксував відносний спад активності адрес, оскільки трейдери втратили інтерес після масового розпродажу. XRP утримувався вище $0.50 на 7 серпня, ймовірно, зросте майже на 10%.

Рипл (XRP) зробив відступ вище ключової підтримки на рівні $0.50 після недавньої корекції на криптовалютному ринку. Дані з ланцюжка блоків показують втрату інтересу трейдерів до альткоїну після масової події розпродажу 5 серпня.

Дані від Santiment показують, що трейдери зазнали мільйонних втрат, що може бути ознакою капітуляції. Щоденний рух ринку: Торговці Ripple розгортали утримання з втратами. Дані від Santiment показують, що власники Ripple розпродали свої XRP майже на $38.3 мільйони з втратами у середу, що є найбільшою подією капітуляції з початку травня 2024 року. Метрика Реалізованого Прибутку/Втрат показує чистий прибуток/втрату, зазначений всіма трейдерами, які перемістили актив у даному день. Велика негативна позначка 5 серпня, отже, свідчить про втрати, зазначені в день масової криптовалютної кризи у понеділок. Торговці XRP зазнали прибутку з тих пір, за даними NPL від Santiment.

Активні адреси XRP проти ціни. Метрика активності адрес використовується для відстеження попиту на актив та інтересу трейдерів показує спад після корекції. Це підтримує виправдану тезу для активу, згідно з даними від Santiment.

Ripple оголосив своє інвестування на $10 мільйонів у токенізовані державні облігації США, RippleX Bug Bounty Program та партнерство з DIFC Innovation Hub. Незважаючи на серію позитивних оголошень, ціна альткоїна залишається затримана навколо опори на рівні $0.50. Технічний аналіз: XRP може збільшити втрати майже на 10%

Рипл перебуває у спадному тренді, який розпочався 19 липня 2023 року, і з тих пір актив намагався вибратися з спаду без успіху. XRP впав до мінімуму в $0.43 5 серпня і відновився вище $0.50 вранці середи.

Індикатор збігу і розбіжності рухомих середніх (MACD) показує червоні гістограми під нейтральною лінією, що означає, що підводний потенціал в ціні Ripple від`ємний. XRP може збільшити втрати майже на 10% і впасти до $0.45, нижньої межі «Fair Value Gap» (FVG), що бачиться на графіку XRP/USDT щоденного.

Графік XRP/USDT щоденний

Щоденне закриття свічки вище $0.52 може скасувати виправдану тезу, і XRP може рухатися в напрямку цілі $0.60.

Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
Tron (TRX) цена бычья: подвохи и прогноз
TRon (TRX) цена поднимается, Сан прогнозирует топ-3 позицию по капитализации рынка. Цена может достичь $0.17, RSI Продать. 🔝📈
Просмотреть
Альтсезон: глупые быки и умные медведи
Альтсезон: глупые быки и умные медведи
Altseason на пороге! Аналитики отрицают BTC, но верят в альткоины. Altseason наградит глупых быков больше, чем умных медведей. Мартинес предвещает начало altseason. 🚀📈
Просмотреть