Прогноз ціни Polkadot (DOT) на ринку: Рух наверх до $6.76

Прогноз ціни Polkadot (DOT) на ринку: Рух наверх до $6.76

Polkadot (DOT) бореться переламати рівень $5 через ринковий тиск

Ціна Polkadot (DOT) впала на понад 10% за останній тиждень. Ринкові проблеми у понеділок призвели до торгів нижче рівня $5 вперше з листопада 2023 року. Того дня альткоїн навіть впав до мінімуму $3.75 перед відновленням.

В даний момент торгується за $4.59, DOT тепер стикається з крутою підйом догори до рівня $5. Polkadot стикається з супротивом, намагаючись повернутися до $5

Технічні показники DOT, оцінені на одноденному графіку, вказують на те, що переламання рівня ціни $5 може бути складним, оскільки продажний тиск набирає обертів.

На момент написання цього тексту, показники з Directional Movement Index (DMI) DOT показують, що його від`ємний дирекційний індикатор (-DI) (червоний) перебуває вище, ніж його позитивний дирекційний індикатор (+DI) (синій)

DMI активу вимірює силу та напрямок ринкової тенденції. Зниження тенденції сильне, коли лінія +DI знаходиться нижче лінії -DI. Це означає, що продавці мають більше контролю над ринком, ніж покупці.

Чим більше відстань між -DI та +DI, тим сильніша внизова моментум. У випадку DOT вплив такий значний, оскільки лінія -DI становить 40,69, тоді як лінія +DI - 6,20.

Крім того, Average Directional Index (ADX) DOT підвищується до 43,37. Загалом, коли ADX активу зростає, а при цьому -DI вище, ніж +DI, це вказує на те, що спадний тренд сильний та ймовірно продовжиться.

На момент написання цього тексту DOT торгується нижче свого 20-денного експоненціального середнього (EMA) (жовтий) та 50-денного малого середнього (SMA) (синій).

20-денний EMA активу є короткостроковим середнім, що швидко реагує на зміни ціни. Це відображає середню закривальну ціну активу протягом останніх 20 днів. З іншого боку, його 50-денний SMA є довгостроковим середнім, яке вимірює середню закривальну ціну активу протягом останніх 50 днів.

Коли актив торгується нижче цих ключових рухових середніх, це є ведучим сигналом. Це означає, що трейдери короткострокового та середньострокового терміну продають актив, що призводить до підтримання низхідного тиску. Прогноз ціни DOT: Ралі вище цих середніх важливий

20-денний EMA та 50-денний SMA DOT можуть діяти як рівні супротиву. Якщо актив спробує ралі вище, він може зіткнутися із продажним тиском навколо цих середніх і відновити свій спад. Якщо це станеться, ціна DOT може впасти до мінімуму за дев`ять місяців в $3.59, за який вона торгувалася у понеділок.

Однак, якщо монета розпочне вгору та переламає ці рухомі середні, її цільова ціна буде $6.76.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть