Криптовалюта: юрист Coinbase про необхідність непартійності

Криптовалюта: юрист Coinbase про необхідність непартійності

Главний юрист Coinbase, Пол Гревал, вважає, що криптовалюта повинна залишатися непартійною.

Він був натхненний швидким прийняттям регуляцій криптовалют у Азії, але залишається оптимістом щодо США.

Якщо політика криптовалют буде успішною в США, вона повинна бути позаштатною проблемою, об`єднуючи обидві сторони, аргументує він.

На конференції Bitcoin Nashville найгучнішими оплесками були обіцянки кандидата в президенти від Республіканської партії Дональда Трампа звільнити голову Комісії з цінних паперів та бірж, Гері Генслера. Республіканці взялися за криптовалюту як за особливе питання, але головний юрист Coinbase, Пол Гревал, не хоче, щоб це стало партійною проблемою.

`Моя головна турбота полягає в тому, щоб криптовалюта не стала політизованою та не стала партійним питанням таким чином, що, як мінімум, уповільнить і, можливо, ще гірше, загрожує її подальшому зростанню та розвитку`, - сказав Гревал під час інтерв`ю на Саміті блокчейну в Азії у Тайбей. Підкреслюючи потребу у підтримці з боку обох партій для модернізації політики.

Потреба у зміні в США походить від реліктових кістяків, таких як Тест Хоуі, для вирішення реальності фінансів двадцять першого століття.

`Потрібно розуміти, що Тест Хоуі був розроблений в контексті нерухомості апельсинового гая в Флориді в 40-50-х роках`, - сказав він, вважаючи, що застосування Тесту Хоуі `сліпо та механічно` до блокчейнів та криптовалюти не має практичного сенсу.

“Прецеденти, навіть з Верховного суду, завжди визнавались як застосовувані в конкретних контекстах і потребували адаптації до нових технологій та питань, що виникають на ринках і в економіці взагалі,” - сказав він. “Важливо поважати прецеденти та використовувати мудрість, здобуту за десятиліття застосування їх у всіляких інших контекстах, не будучи рабами їх у спосіб, який просто не має практичного сенсу.”

У Азії не існують такі обмеження, як у Тесті Хоуі, і Гревал цінує те, як регулятори розробляють правила «землі», слухаючи повернення від індустрії.

`Найбільше надихає мене тут в Азії це фокус на конкретні проблеми та майже відсутність фокусу на ідеології`, - сказав він. `Є зацікавленість у розумінні технології, куди рухається індустрія, та наш досвід… тому що вони хочуть вчитися та брати найкраще, уникаючи гіршого.`

Натомість, в США важко проводити `значний діалог з великими частками уряду, коли йдеться про криптовалюту та політику`, зауважив Гревал. Однак він залишається оптимістом щодо Америки, оскільки обидві головні політичні партії починають визнавати значимість криптовалют.

`Криптовалюта, в кінці кінців, це код. Є ще багато інших питань у Сполучених Штатах та по всьому світу, на яких ми можемо не погоджуватися. Ми повинні бути здатні погоджуватися на тому, який код робить та як він працює,` - підсумовує він.

Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Гендиректор GameStop согласился на штраф в $985 320 за незаконное приобретение ценных бумаг. ФТС обвинила его в нарушении Закона Харт-Скотт-Родино. Коэн стремился повлиять на бизнес Wells Fargo. Акции GameStop упали на 3%. 🕵️‍♂️🔍
Просмотреть