XRP: Очікуваний ріст вище $1

XRP: Очікуваний ріст вище $1

Експерти підтверджують, що XRP єдиний актив, який не робить нижчих мінімумів, і очікується його ріст вище $1.

Спеціалісти ринку вказують на XRP як єдиний криптовалютний актив, який вдало уникнув нижчих мінімумів на спадному ринку, передбачаючи невідкладний ріст вище $1.

Нагадаємо, що біржовий ринок криптовалют став свідком найбільшого інтрадейного спаду 5 серпня. Ринковий крах відправив Bitcoin (BTC), провідний криптовалютний актив, до шестимісячного мінімуму нижче $50,000. Ethereum (ETH), другий за обсягами актив, також впав до шестимісячного мінімуму близько $2.1K. XRP уникає нижчих мінімумів

Тим часом, Solana (SOL) впала до $110, свого найнижчого рівня за п`ять місяців. Цікаво, що всі топ-криптовалюти впали до мінімумів, які не були бачені впродовж місяців. Однак, незважаючи на те, що XRP стала однією з жертв кровопролиття, вона проявила кращу стійкість, ніж інші.

Під час ринкового краху XRP впала лише до $0.43120, знайшовши підтримку в районі ціни $0.43. Криптовалюта змогла захистити себе від падіння до нового місячного мінімуму. Наприклад, під час останнього ринкового краху XRP навіть не перевіряла свою нижню цінову позначку $0.43121, досягнуту 10 липня.

Обговорюючи ринкову ситуацію, псевдонімний аналітик з Греції Doctor Magic підтвердив, що XRP був єдиним активом, який уникнув роблення нижчих мінімумів під час `дампу`. За словами ринкового аналітика, ця реальність була свідченням про силу XRP в порівнянні з іншими активами.

Однак він відзначив, що після краху попередня підтримка XRP навколо $0.51 до $0.58 тепер перетворилася на опір. Аналітик підкреслив, що XRP повинен буде повернути цей діапазон цін, щоб змінити напрямок на вищу в бичому короткочасному періоді. Він підтвердив, що в довший період часу залишається бичим. XRP очікує хвилю 3 для рушійного руху до $1

До цього часу XRP вже повернула $0.51, очікуючи великий попит на покупку для повернення решти території $0.5. Примітний аналітик CryptoInsightUK зауважив, що XRP знаходиться в даний час у фазі консолідації чи фазі діапазону. Однак він очікує початок бичої хвилі 3, здатної прорватися через цю фазу консолідації.

Ціль аналітика для цієї хвилі 3 - це ціна в $1, рівень, який XRP не досягав з грудня 2021 року. Незважаючи на передбачення руху вище $1, CryptoInsightUK залишає місце для менш оптимістичного прориву. Однак його мінімальна ціль для невідкладної хвилі 3 складає $0.75.

Відповідаючи на запити спільноти, аналітик підкреслив, що ця ціль $1 є лише для короткочасного періоду. Він раніше передбачав поточне падіння, але нижня цінова позначка була трохи нижче його цілі. Незважаючи на це, він вважає, що паттерн продовжиться, поки XRP не падає до більш низьких мінімумів.

На даний момент XRP обмінюється за $0.5138, зростаючи на 1.52% цього ранку. У попередньому повідомленні технічний аналітик Leb Crypto підкреслив, що XRP вже на правильному шляху для повернення $0.94. Активу потрібно буде прорвати опір від минулого липня, щоб увійти в цей рівень ціни.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть