Нові інвестиції у криптостартапи: липень 2022

Нові інвестиції у криптостартапи: липень 2022

Венчурні фонди інвестували $527 мільйонів у криптостартапи в липні, що становить зростання на 14,5% порівняно з попереднім роком, за даними DefiLlama.

Сектор блокчейн інфраструктури зібрав $420,7 мільйонів минулого місяця, і стартапи у цій галузі внесли найбільший внесок, що становить практично 80% від загальної суми.

Протокол штучного інтелекту Sentient забезпечив собі $85 мільйонів у раунді під керівництвом Pantera Capital і Framework Ventures, роблячи його найуспішнішим раундом серед проектів інфраструктури блокчейну.

Мережа блокчейн-платежів Partior залучила значну суму в $60 мільйонів від традиційних банківських гігантів JPMorgan та Standard Chartered. Таким чином, лише 2 з 41 раундів фінансування, пов`язаних з інфраструктурою, становили приблизно 34% від загальної суми, яка була залучена.

Протоколи DeFi отримали $86 мільйонів інвестицій у липні. Протокол рестейкінгу Bitcoin Lombard привернув $16 мільйонів, реєструючи найбільшу суму, яка була залучена проектом DeFi минулого місяця.

ZAP, протокол, що працює на принципах спільноти для розподілу токенів, заснований на Blast, залучив $15 мільйонів від відомих криптоназв, таких як CEO Pudgy Penguins Лука Нец, співзасновник Polygon Сандіп Нейлвал та економіст Алекс Крюгер.

Незважаючи на це, екосистема DeFi мережі Layer-1 блокчейну Monad отримала значну увагу венчурних фондів у липні. Kintsu та aPriori, обидва протоколи ліквідного рестейкінгу, привернули $4 мільйони та $10 мільйонів відповідно. Крім того, Kuru отримав $2 мільйони для побудови децентралізованого ордербуку на базі інфраструктури Monad.

Екосистема блокчейн-ігор також привернула інвестиції венчурних фондів минулого місяця, завершуючи раути зборів коштів липня зі зібраними $20,5 мільйонами.

Cambria, гра, інспірована Runescape на мережі Blast, отримала $2,5 мільйони від Bitkraft та 1kx.

Більше того, Pantera Capital, Mantle Ecosystem Fund та інші відомі імена виділили $18 мільйонів NPC Labs, протоколу, який будує блокчейн-екосистему.

Інтерес венчурних фондів до крипто цього року більш жвавий у порівнянні з минулим роком. З січня по липень минулого року криптостартапи залучили $4,22 мільярди від фондів, в той час як у цьому році, за той самий період, криптопроекти залучили майже $5 мільярдів.

Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Американские криптовалютные акции растут после снижения ставок ФРС
Акции криптовалют на NYSE выросли после снижения ставок ФРС. Биткоин вырос на 4%, выгоды от низких процентных ставок. Riot Platforms и другие выросли на 5-6%. Ожидания положительной отраслевой динамики. 📈🪙
Просмотреть
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Пресс-конференция Джерома Пауэлла: Базовая ставка снижена på 50 пунктов.
Обзор: ФРС снизила процентные ставки на 50 базисных пунктов, Пауэлл говорит о крепкой экономике и стратегии поддержания сильного роста. Действия направлены на смягчение последствий пандемии и поддержку домашних хозяйств и предприятий. 📉🌐🏦
Просмотреть
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Прогнозы BofA, Ebury и TD Securities по процентным ставкам ФРС
Обзор: Ebury предполагает снижение ставок на 25 базисных пунктов. TD Securities ждет точечную диаграмму Фед. BofA ожидает осторожность и предпочтение постепенному смягчению. Рынок спекулирует - 55% вероятности снижения на 50 базисных пунктов, 45% - на 25. 📉🏦🔍
Просмотреть
Ожидания по процентным ставкам ФРС: спор между экспертами
Ожидания по процентным ставкам ФРС: спор между экспертами
Бывшие чиновники ФРС противоречатся: Местер за снижение на 25 пунктов, а Буллард - на 50. Рынок реагирует волатильно. Рост S&P 500 может продолжиться. 📉📈
Просмотреть