Чотири каталізатори для відновлення бикового ринку криптовалют

Чотири каталізатори для відновлення бикового ринку криптовалют

Тут є чотири каталізатори, які можуть спровокувати відновлення бикового ринку криптовалют: Аналітик Міхаель ван де Поппе

Широко відомий аналітик та трейдер Міхаель ван де Поппе вважає, що існують чотири каталізатори, які можуть відновити биковий ринок криптовалют після широкої розпродажу на цьому тижні.

Ван де Поппе каже своїм 721 400 підписникам на соціальній медіа платформі X, що якщо в наступні кілька тижнів будуть значні припливи як в обмінні біткоїни (BTC), так і в обмінні фонди Ethereum (ETH), це може вразити крипторинок.

`Якщо ETH, особливо ETH, починає демонструвати позитив, то це був би ідеальний тригер для ринків, щоб почати ростати.`

Він також вважає, що погіршення макроекономічних умов може призвести до зростання ціни золота та ослаблення долара, що, на його думку, призведе до ралі ризикованих активів, таких як Bitcoin.

  • Подальшим каталізатором в переконання аналітика може бути повернення криптоактивів на ключові рівні підтримки, включаючи ETH проти Bitcoin (ETH/BTC).

  • `Повернення на певні рівні, наприклад, ETH, щоб утримуватися вище 0.044-0.045 BTC та розвертатися вгору.`

ETH/BTC торгується за 0.0449 BTC ($2,506) на момент написання.

Нарешті, аналітик каже, що ринки можуть позитивно відреагувати на оголошення угоди про врегулювання в судовій справі між Комісією з цінних паперів та бірж США (SEC) та Ripple.

Головний виконавчий директор Ripple Labs Брэд Гарлінгхаус, заявив, що

`Ми очікуємо розв`язання дуже скоро, але не можемо передбачити, коли суддя винесе рішення щодо цього.`

SEC позивалася на компанію Ripple зі штаб-квартирою в Сан-Франциско в кінці 2020 року за те, що вона, як стверджується, продавала XRP як незареєстрований цінний папір. Суддя визнав, що автоматизовані, відкриті продажі XRP Ripple не становлять пропозицій цінних паперів, але підтримав позицію SEC, що продажі XRP Ripple безпосередньо інституційним покупцям були пропозиціями цінних паперів.

Аналітик також підкреслює, що однією з причин бути оптимістичним по серед поправці ринку криптовалют є те, що цифрові активи можуть знайти дно у своїх рівнях високих часових періодів підтримки.

`Я вважаю, що ця капітуляція важка, але, враховуючи ТА (технічний аналіз), близька до їх HTF (високочасовій) рівнях підтримки та найважчої паніки, яку ми могли б мати`.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть