Збільшення активності мережі Dogecoin та стрибок ціни на 14%

Збільшення активності мережі Dogecoin та стрибок ціни на 14%

Dogecoin (DOGE) Network Activity Soars as Price Rebounds 14%

Dogecoin (DOGE) відзначився надзвичайним зростанням активності мережі, яка співпало зі зростанням ціни на 14%.

На момент написання DOGE зросла на 14% за останні 24 години до $0,095. Протягом цього часу величезний обсяг транзакцій, за даними IntoTheBlock, різко зросли на 119%, до вражаючих 16,5 мільярда DOGE. Великий обсяг транзакцій надає оцінку загальної кількості, що переводиться великими китами та інституціональними гравцями протягом дня.

Сплески великого обсягу транзакцій свідчать про збільшену активність серед інституціональних гравців, що купують або продають.

Крім того, загальні комісії на мережі Dogecoin, які були зазначені тією ж джерелом on-chain, побачили помітне збільшення. Комісії зросли з 20 340 DOGE до 28 470 DOGE, відображаючи зростаючий попит на транзакції в мережі.

Загальні комісії часто свідчать про рівень активності. Зазвичай, коли комісії зростають, це вказує на те, що велика кількість користувачів хоче провести транзакції в порівнянні з пропускною спроможністю блокчейна. При зростанні попиту користувачі готові платити вищі комісії, щоб завершити свої транзакції.

Кількість активних адрес також зросла, збільшившись з 40 420 до 51 320 за останні 24 години. Цей ріст активних адрес свідчить про більш широку участь у мережі Dogecoin, з більшою кількістю користувачів, які займаються транзакціями та іншими діяльностями. Ціна Dogecoin стрибає на 14%

У вівторок криптовалюти відновили частину втрат попереднього дня, коли ринки загалом вибухнули.

Криптовалюти впали у понеділок через глобальний продаж на ринку, спровокований страхами перед рецесією. Ці рухи віддзеркалюють більший продаж в ринку, що почався на початку минулого тижня, коли слабкий звіт за липень викликав страхи інвесторів щодо рецесії.

Ціни Dogecoin різко впали, досягнувши мінімальних значень у $0,08, востаннє було бачено в лютому цього року. Відповідно Dogecoin відзначив 10-денну серію втрат після досягнення максимуму на рівні $0,1388 27 липня.

З позитивного боку, рішучий прорив вище щоденних рухомих середніх 50 та 200 може дозволити Dogecoin вибратися з поточного діапазону консолідації, в якому він перебував з середини квітня. Тим часом, консолідація здається більш ймовірною, оскільки ведмеді Dogecoin відновлюють силу для наступної великої атаки.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть