Наскільки багато заробила AAVE під час продажу на криптовалютному ринку?

Наскільки багато заробила AAVE під час продажу на криптовалютному ринку?

AAVE готується до ралі 15% після зароблення $6 мільйонів від продажу криптовалютного ринку

AAVE тримався стійко під час продажу криптовалютного ринку і забезпечив $21 мільярд вартості на різних цепочках Layer 1 та Layer 2. Скарбниця AAVE заробила $6 мільйонів від ліквідацій та загального кровопролиття на ринку. Токен DeFi готовий до отримання 15% прибутку, показує щоденна діаграма W формації та потенційний биковий вибух в AAVE. AAVE торгується трохи нижче $100 у вівторок.

AAVE заробив понад $6 мільйонів в дохід під час вчорашнього продажу на криптовалютному ринку. Децентралізований протокол стояв міцно, навіть коли ціна криптовалют у топ-30 впала.

Стані Кулечов, засновник AAVE, зауважує, що проект забезпечив понад $21 мільярд вартості під час карнилу на криптовалютних ринках у понеділок.

AAVE торгується вище $99 на момент написання вівторка і забезпечує $10,905 мільярдів за даними DeFi Llama. AAVE генерує $6 мільйонів прибутку.

У понеділок Стані Кулечов прокоментував виступ AAVE в останній корекції на криптовалютному ринку, яка виступила стрес-тестом для DeFi протоколу. Проект витримав стрес по всіх 14 активних ринках на цепочках Layer 1 та Layer 2, забезпечивши понад $21 мільярд вартості.

Скарбниця AAVE заробила $6 мільйонів в дохід протягом ночі, забезпечуючи децентралізовані ліквідації.

Aave Протокол витримав стрес ринку на 14 активних ринках на різних L1s та L2s, забезпечивши $21 мільярдів вартості.

Скарбниця Aave була винагороджена $6 мільйонами доларів прибутку протягом ночі від децентралізованих ліквідацій для забезпечення безпеки ринків.

Це саме те, чому будування DeFi - це FTW. - Стані (@StaniKulechov) 5 серпня 2024

Останні дані свідчать про те, що проект набув вищої корисності та актуальності серед трейдерів. Дані з Token Terminal показують, що AAVE викликав найбільший інтерес серед трейдерів. Діаграма нижче порівнює щомісячний обсяг торгів голосуванням за проекти у секторі ринку кредитування.

Обсяг торгів токенами у секторі кредитування AAVE може розширити прибуток на 15%.

Щоденна діаграма AAVE / USDT показує формацію W. AAVE торгується за $ 99.41 на момент написання, і токен DeFi ймовірно розширить прибуток і вирушить на ралі в напрямку $114.74, ключового рівня опори. Це зазначить 154% прибутку для AAVE.

Токен зіткнеться з опорою на верхній межі рівноваги вартості (FVG) на рівні $ 103. Індикатор відносної сили (RSI) повернувся на рівень 50, нейтральний рівень, що означає, що AAVE позбавлений будь-якого напрямного імпульсу.

Щодо AAVE, токен може знайти підтримку в зоні дисбалансу між $86.17 та $88.20 в разі корекції ціни токену DeFi.

Не вдалося бачити щоденне закриття вище $95, це може скасувати бикову тезу для AAVE.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть