Знищення відкритих позицій на ринку криптовалют: аналіз і прогноз

Знищення відкритих позицій на ринку криптовалют: аналіз і прогноз

Одна метрика, `дуже приємно бачити`, серед масштабної корекції криптовалютного ринку, згідно з видатним аналітиком, якому уважно слідкують.

Криптовалютний ринок витримав масштабну корекцію у неділю та понеділок, але все не так погано, за словами одного популярного аналітика цифрових активів.

Псевдонімний трейдер, відомий під ніком Credible Crypto, повідомляє своїм 407 400 підписникам на платформі соціальних мереж X, що Bitcoin (BTC) був свідком `чудового знищення` своїх відкритих позицій (OI), які відстежують загальну кількість невиконаних похідних контрактів для певного активу.

`Природа відновиться. Зверніть увагу, що нижня штрихована зелена лінія є найнижчим зареєстрованим OI, який ми бачили на цьому діапазоні, і чим ближче ми до цього рівня, тим здоровіше це.

Зазначаючи це, OI може бути знищений під час рухів вниз (ліквідації довгих позицій) І під час рухів вгору (ліквідації коротких позицій), тому нам не обов`язково потрібно бачити OI повністю `скидання` перед досягненням нашого дна в термінах ціни.

Продовжуймо спостерігати за розвитком подій, але це знищення в OI - чудове явище, яке потрібно бачити.` Джерело: Credible Crypto/X

Знищення відкритої позиції, як правило, є валютним сигналом для активів в підйомному тренді, оскільки воно свідчить про те, що було прибрано надмірне плече на ринку.

BTC торгується на рівні $55,888 на момент написання і зросла на понад 3% за останні 24 години.

Кредибл також аргументує, що корекція ринку є `лише тимчасовим зниженням`, яке не змінює його середньо- або довгострокову перспективу.

`Монети, які були найсильнішими до цього спаду за останні 24 години, ймовірно, також швидко відновляться. Монети, які були найслабкішими до цього спаду, ймовірно, будуть мати проблеми.

Це не час для продажу, а скоріше для скористання знижками на ті сильні монети, які ми визначили раніше, оскільки коли відбудеться реверсія, вони повинні йти вперед.`

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть