XRP: 100X або 200X - Топ-аналітик

XRP: 100X або 200X - Топ-аналітик

XRP Не потрібно повторювати радикальний рух на 100 000%, але хвиля на 100X або 200X була б так само безумовною: Топ-аналітик

Видатний аналітик `CrediBULL Crypto` запропонував, що XRP не потрібно повторювати свій історичний рух на 100 000%, але 100X або 200X цього разу були б подібно монументальними.

Аналітик висловив цю думку під час свого останнього виступу на The Aggressively Average Podcast. Питаючи про можливий час для початку виходу XRP на зростання, ураховуючи його тривалі низькі ціни, CrediBULL пояснив, що XRP наближається до чогось значного.

CrediBULL відзначив, що відсотковий приріст від руху з 2015 по 2017 рік становив майже 1 000 разів, або 100 000%, на зростання, що він вважав безумовним. Він наголосив, що повторення такого масштабу малоймовірне. Однак він визнав, що приріст на 100 або 200 разів все одно був би подібно `безумовним` для цього бикового ринку.

Аналітик зауважив, що, хоча відсотковий приріст від очікуваного руху від поточної консолідації може бути меншим, це все ж відкриває шанси на значні прирости. Слідкуйте за нами на Twitter (тепер X): @TheCryptoBasic XRP можливість на цей сезон

Аналітик уточнив, що весь період цінової діяльності з вищими значеннями 2018 року до сьогодні можна розглядати як масштабний діапазон консолідації. Ця консолідація скоротила волатильність, дійшла кульмінації і створює дуже міцний фундамент. Він підкреслив, що консолідація передує розширенню; чим довше консолідація, тим більше розширення.

CrediBULL провів паралелі з розширенням 2017 року, яке слідувало за чотири роки консолідації. Він пояснив, що цей період консолідації призвів до масштабного росту, з великим приростом XRP.

Так само, XRP зараз пройшов приблизно сім років консолідації, що, на його думку, відкинуло слабкі руки і підсилило позицію для сильного руху вгору.

З припущенням, що немає слабких рук, і всі утримують XRP у кам`яних руках, аналітик стверджував, що XRP стане свідком агресивного цінового руху, як тільки розрив почнеться.

CrediBULL згадував свій власний досвід 2017 року, коли ввійшов на ринок за $0.22 і побачив швидкий приріст в 10 разів.

Стосовно того, коли може початися рух XRP, аналітик запропонував, що історично найбільші рухи зазвичай відбуваються після досягнення Біткоїну вершків.

Хоча він висловив невизначеність, зауважуючи, що рух XRP цього разу може бути непередбачуваним, він аргументував, що коли рух наступить, він буде насильницьким. Зокрема, він підкреслив, що це не залишить багато часу для нових інвесторів, щоб розміститись.

В основному, аналітик попередив, що зараз - саме час увійти на ринок XRP. Він підкреслив, що актив може здійснити магічні рухи, і чекати довго може призвести до втрати значних прибутків.

Він вважає, що досягнення XRP значних двоцифрових цінових пунктів понад $10 не буде чимось надзвичайним у цьому циклі.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть