Солана зазнала сильного падіння через $1 млрд ліквідації

Солана зазнала сильного падіння через $1 млрд ліквідації

Солана впала до майже $110 на тлі $1 мільярда ліквідації криптовалют

Солана впала на понад 20% і торгується близько $110, оскільки криптоторговці бачать, що понад $1 мільярда торгівельних позицій було стерте за останні 24 години.

SOL опустився, оскільки біткоїн очолював крипторинок у хаосі, який мав BTC тестувати мініма на рівні $49 тис. і Ефір знизився до менше ніж $2,2 тис. Солана, яка торгувалася на високих рівнях у $145 пізно у неділю, різко впала, щоб протестувати рівень ціни в $111 у понеділок.

Зниження SOL та іншого крипторинку настало на тлі боязней інвесторів щодо рецесії у США, яка викликала глобальне падіння на ринках акцій. Політика ставок Федеральних резервів також є серйозним питанням, тоді як геополітичні напруги також грають роль.

У крипторинку страхи від продажних тисків від Jump Trading підсилились, що призвело до кровопролиття для ETH та інших альткоїнов. Надходження з ліквідацій криптовалют понад $1 мільярд

Коли ціни криптовалют понеділок упали, щоб загальна капіталізація ринку знизилась на 17% до менше ніж $1,9 трильйонів, сотні трейдерів криптовалют зазнали масштабних ліквідацій.

Дані Coinglass показали рано у понеділок, що загальні ліквідації зросли більш ніж на 400% до понад $1,1 мільярда. Це були головним чином довгі позиції, і дані свідчили про те, що понад $962 мільйони були розраховані позиції, які були оптимістичні ставки на ціни криптовалют.

На тлі падіння BTC і загального падіння ринку, кількість ліквідованих трейдерів криптовалют за 24 години стрімко зросла понад 301,700.

Загальні ліквідації на момент написання становили $1,14 мільярда, причому найбільше одиночне ліквідаційне замовлення було $27 мільйонів в BTC.USD, скасованому на криптобіржі Huobi.

Не забувайте, що короткі ліквідації складали всього лише $174 мільйонів, з $64 мільйонів на песимістичні ставки на BTC та $50 мільйонів на Ефір за 24 години.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть