Криза Fantom (FTM): ціна досягає річного мінімуму

Криза Fantom (FTM): ціна досягає річного мінімуму

Трейдери Fantom (FTM) зазнають втрати через падіння ринку, ціна досягає річного мінімуму

Ціна Fantom (FTM) знизилася на 20% за останні 24 години через загальний спад ринку. На момент публікації ціна альткоїна становить $0,29 і наразі торгується за ціною, яка була востаннє зафіксована в жовтні 2023 року.

Падіння ціни FTM протягом останніх 24 годин призвело до втрат багатьох тримачів. На ринку торгів було зафіксовано менше прибуткових угод, тоді як на похідному ринку спостерігається зростання ліквідацій угод на зростання.

Оцінка співвідношення щоденного обсягу трансакцій FTM в прибуток до втрат показує, що власники монет бачать більше втрат, ніж прибутків за останні 24 години. На момент публікації значення метрики становить 0.07.

Поточно 80,000 адрес гаманців, що становлять 72% усіх тримачів, перебувають у `втрачі`. Згідно з IntoTheBlock, адреса вважається у `втрачі`, якщо поточна ринкова ціна активу нижча за середню вартість, за якою адресакупила (або отримала) токени, які вона зараз утримує.

Навпаки, лише 23,000 адрес, що становлять 23% усіх тримачів FTM, утримують свої монети з прибутком.

Торговці похідними угодами монети також не залишилися у бізі. Згідно з Coinglass, протягом останніх 24 годин було ліквідовано кілька довгих позицій. Поки що загальна сума цього становить $2.16 мільйонів і представляє найвищі ліквідації довгих угод монети за один день за два місяці.

На одноденному графіку ключові технічні показники FTM нагадують про можливість подальшого падіння ціни. Наприклад, індекс Elder-Ray монети сигналізує про значущий бажаний настрій, який його супроводжує. На момент публікації значення індикатора становить -0.19.

Якщо FTM продовжуватиме цей тренд, його вартість може впасти до $0.25.

Однак, якщо відбудеться корекція тренду і попит на нього зросте, це може підштовхнути його ціну до $0.48.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть