Кардано (ADA) стикається з Смертельним Хрестом на ринку

Кардано (ADA) стикається з Смертельним Хрестом на ринку

Кардано (ADA) стикається з `Смертельним Хрестом` під час продажу на ринку

Продаж криптовалютного ринку заглибився на вихідних з великими криптовалютними активами, які продовжили втрати за тиждень.

Цей загальний спад ринку вплинув на численні цифрові активи, з Кардано не буде винятком. Збільшений продажний тиск знизив ціну ADA, спровокувавши появу сигналу `Смертельного Хреста` на її короткострокових графіках.

Смертельний Хрест виникає, коли короткострокове середнье пересічення перетинається під довгостроковим середнім, сигналізуючи відри грізного імпульсу.

У випадку з Кардано цей патерн з`явився на чотирьохгодинному графіку, де 50-періодне середнє пересічення впало нижче за 200-періодне середнє. Це перетин традиційно розглядається як медвежий сигнал, що вказує на те, що криптовалюта може стикнутися з подальшими відмовами. Що станеться з ціною ADA?

На момент написання, ADA втратила 3,42% за останні 24 години і становить $0,3585, знизившись на 13% за тиждень. Кардано помітно знизився з 27 липня після досягнення максимумів у $0,43. З того часу ADA відзначила п`ять з семи днів у втратах.

Аналітики ринку уважно спостерігають за ключовими рівнями підтримки, щоб оцінити потенціал для відновлення ціни ADA. Також спостерігатимуться інші важливі технічні показники для визначення тенденції ціни Кардано.

Наступні дні можуть бути визначальними у вирішенні того, чи може ADA стабілізуватися та відновитися, чи чи підтримуватиметься медвежа тенденція.

За даними Santiment, історія показує ймовірності відскоку для ADA, оскільки семиденні середні відомості трейдера досягли нових мінімумів. У своєму твіті Santiment пише: `Криптовалютні ринки відступили всюди, залишивши трейдерів вимагати знову BTC нижче $50K. Однак історія показує, що, коли ми бачимо такі низькі семиденні середні відомості для топ-кепів, таких як BTC, ETH, ADA, XRP, DOGE та LINK, ймовірності відскоку значно зростають.`

Релієфний ралі для ADA може бути спрямований на щоденне SMA 50 на $0,397 та пізніше на $0,43. Тривала пробиття вище щоденного SMA 200 на $0,50 може розпочати бикове повернення для Кардано, дозволивши йому вийти за свій поточний торговий діапазон.

З іншого боку, якщо відмови продовжуватимуться, Кардано може орієнтуватися на наступну підтримку в діапазоні між $0,31 і $0,33.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть