Прогноз ціни Shiba Inu: Смертельний хрест та можливі варіації

Прогноз ціни Shiba Inu: Смертельний хрест та можливі варіації

Shiba Inu підтверджує смертельний хрест після великого продажу; Що чекати від ціни

Криптовалюта на тему собаки Shiba Inu (SHIB) підтвердила сигнал смертельного хреста на своїх короткострокових графіках, що свідчить про ведучий тренд, оскільки ціна продовжує падати вже в сьомий день поспіль.

Ціна Shiba Inu перебувала під тиском продажів, падаючи вже сім днів поспіль з 27 липня. Цей тривалий продаж призвів SHIB до рівнів, які змусили ринок уважно слідкувати.

Смертельний хрест виникає, коли короткострокове середньозважене пересікається з довгостроковим середньозваженим, часто сигналізуючи про ведучий тренд. У випадку Shiba Inu цей шаблон виявився на чотиригодинному графіку, де 50-періодне середньозважене пересіло під 200-періодним середньозваженим.

Той факт, що цей шаблон виявився на чотиригодинному графіку для Shiba Inu, свідчить про те, що ведучий імпульс стає сильнішим на короткострокову перспективу. Трейдери, ймовірно, шукатимуть клопоти від інших показників та цінової дії, щоб визначити можливе обернення ціни SHIB.

Остання цінова дія Shiba Inu не відбувається в ізоляції. Широкий ринок криптовалют переживає збільшену волатильність, велика кількість криптовалютних активів починають дії тиску на продаж через поєднання макроекономічних факторів та змін настроїв інвесторів. Що чекає на SHIB ціну?

На момент написання SHIB впав на 4,22% за останні 24 години до $0,000014 і на 16,42% за тиждень. Якщо сьогодні закриється в червоному, Shiba Inu відзначить восьмий день поспіль втрат.

З позитивного боку, рішучий прорив вверх через денні рухомі середні 50 і 200 на рівнях $0,000017 і $0,0000202 відповідно може сигналізувати початок виходу на ринок, дозволяючи SHIB вийти з поточного торговельного діапазону. Тим часом Shiba Inu стикається з можливим полегшенням як ведмеді відпочивають.

З іншого боку, якщо спади продовжуються, наступний значний діапазон підтримки SHIB, що вказаний за статистикою on-chain, знаходиться між $0,000008 і $0,000014. На середньострокову перспективу підтримка передбачається на рівні $0,0000126, де ціна Shiba Inu різко підскочила в початкових числах липня.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть