Ціна XRP при ринковій капіталізації $1 трлн: Зростання на 2893%

Ціна XRP при ринковій капіталізації $1 трлн: Зростання на 2893%

Ось наскільки високо підніметься ціна XRP, якщо його ринкова капіталізація досягне 1 трільйона доларів

Ціна XRP може вибухнути на 2893%, щоб здобути нове історичне значення, якщо ринкова капіталізація XRP досягне марки у 1 трільйон доларів.

Обмежений ріст ринкової капіталізації XRP

Криптовалютний ринок зазнав експоненційного зростання з моменту введення Bitcoin (BTC) у січні 2009 року. Це зростання є прялим результатом темпів зростання, які продовжують реєструвати Bitcoin та інші криптовалюти протягом років.

У той час як деякі активи досягли нових висот у попередньому бичому ринку, альткоіни, такі як XRP, спостерігали обмежений ріст. Зокрема, під час бичого ринку 2017/2018 року, ринкова капіталізація XRP досягла величезних $119,82 мільярда в січні 2018 року. Це позначило найбільшу ринкову капіталізацію XRP, яку досягли, коли ціна досягла історичної висоти у $3,31.

XRP був на шляху перевищення цієї оцінки у розмірі $119,82 мільярда під час бичого ринку 2021 року. Проте, найвища, яку він бачив, була $73,35 мільярда в квітні 2021 року, коли його ціна застрягла на $1,96. Під час піку бичого ринку 2021 року з жовтня по листопад 2021 року, XRP навіть не зміг перевищити оцінку у розмірі $60 мільярдів.

Деякі ринкові аналітики пояснюють цей низький рівень продуктивності судовим позовом SEC проти Ripple, поданим у грудні 2020 року. З огляду на те, що XRP тепер оголошений як не цінне паперове, а суд у розгортанні, представники галузі очікують, що ринкова капіталізація XRP нарешті досягне нових висот під час цього бичого сезону.

Ціна XRP, якщо вона досягне ринкової капіталізації у розмірі $1 трлн

В цьому році Чейс, ведучий YouTube-каналу Bitcoin Express, обговорював потенціал XRP досягнути ринкової капіталізації Bitcoin у розмірі $1 трлн. На той час Bitcoin похвалився ринковою оцінкою у $1,02 трлн. Коментар Чейса спрямований на відхилення прогнозів, згідно з якими ціна XRP може досягнути $100, $589 або навіть $1 000.

Для контексту, акаунт Common Sense Crypto продовжує наголошувати на можливості XRP досягти $100. Також, у минулому березні Девід Гохштейн, колишній кандидат у Конгрес США, стверджував можливість ралі XRP до $589. Ще одна коментаторка Амелі також аргументувала зростання XRP до $1 000.

Чейс вважає, що ці прогнози неосуществимі. Однак його вислови свідчать про можливість досягнення ринкової капіталізації XRP у розмірі $1 трлн. Це можливо, якщо криптовалютний актив продемонструє вибуховий ріст під час триваючого бичого ринку.

До речі, XRP має обігову кількість у 55,96 мільярда токенів та інфляційний ритм у 200 мільйонів на місяць. З урахуванням поточної кількості токенів у розмірі 55,96 мільярда, якби ринкова капіталізація XRP збільшилася до $1 трлн, його ціна б виросла до $17,86. Це означає зростання на 2 893% від поточної ціни у розмірі $0,5966.

Кілька експертів з криптоторгівлі прогнозували ріст XRP до рівня ціни у $17. У минулий місяць ринковий експерт TradingShot підкреслив, що XRP не є мертвим, передбачаючи зростання ціни понад $17. Більше того, аналітик EGRAG передбачив раніше у цьому місяці, що XRP стоїть на порозі ралі до $17.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть