Сподівання на відновлення: Прогноз ціни Akash Network

Сподівання на відновлення: Прогноз ціни Akash Network

Akash Network продовжує втрачати: Аналітики все ще залишаються сподівчивими

Широкий криптовалютний ринок відновився і вдалося позбутися втрат за останні пару тижнів. У той же час, ціна токена мережі Akash бореться з тим, щоб утримати стійке положення в останні місяці.

Ціна AKT перебуває в фазі корекції з середини травня 2024 року після того, як втратила рівень у $6. Активність ціни AKT/USD підкреслила формування великої подвійної вершини, спровокувавши розпродаж і приведе до 52% зниження від високих показників.

Незважаючи на корекцію ціни, деякі аналітики залишилися сподівчивими на серпень, оскільки деякі онлайн-метрики почали покращуватися. За даними аналітиків, ці онлайн-метрики вказують на можливе відновлення. Соціальні метрики вказують на позитивний змін.

  • Активність ціни Akash Network відстає від широкого криптовалютного ринку в короткостроковій перспективі, накопичуючи втрати майже на 8% за тиждень і понад 19,8% за місяць.
  • Незважаючи на те, що ціна не досягала нових мінімумів за останні два місяці, відсутність биків на ринку підкреслила формування горизонтального тренду на ринку.

Тим не менш, деякі аналітики висловили сподівання на Akash Network в серпні через позитивні розвиток у онлайн-метриках, включаючи соціальну домінантність та соціальний обсяг. Крива соціальної домінантності та обсягу прямує вгору, що свідчить про покращення.

Прогноз ціни Akash Network: Чи буде краще в серпні?

Аналіз активності ціни показав пануючу корекцію за останні три місяці. Більше того, на щоденному графіку було помічено спадний клин з двома зближеними спадними лініями тенденції.

На момент написання, ціна Akash Network здавалася боротися з поточним ціновим діапазоном між $2,86 і $3,64. Вона торгувалася майже на 20% нижче 200-денного експоненційного рухомого середнього, показуючи, що бики мали контроль.

На вищому рівні, верхня тенденційна лінія була найважчою зоною для покупців. Зараз, якщо бики можуть перевищити опір тенденції, це може підтвердити биковий прорив, позначаючи завершення фази корекції.

Навпаки, прорив під $2,65 може скасувати будь-який биковий сценарій, і ціна може піти на новий мінімум близько $2,5 та $2.

Як виступить ціна AKT в найближчому майбутньому?

Akash Network спостерігала короткострокові втрати майже на 8% щотижня та понад 19,8% щомісяця, що свідчить про фазу корекції. Незважаючи на це, аналітики оптимістичні щодо серпня, посилаючись на покращення онлайн-метрик, таких як соціальна домінантність та обсяг.

Ціна AKT коливалася в діапазоні між $2,86 і $3,64 та знаходилася на 20% нижче 200-денного ЕКС на момент публікації. Вона показувала биковий контроль. Биковий прорив може відбутися, якщо ціна перетне верхню тенденційну лінію, тоді як падіння нижче $2,65 може призвести до нових мінімумів.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть