Прогнози Інвестора на Ціни Криптовалют 2024го року

Прогнози Інвестора на Ціни Криптовалют 2024го року

Інвестор встановлює цільові ціни для ТОП-10 криптовалют, очікує, що Shiba Inu досягне $0.05.

Відомий криптовалютний освітян Investor Ben встановлює щорічні цілі ціни для десяти криптоактивів, включаючи Bitcoin, Shiba Inu, Solana та Avalanche.

Вже не новина, що різноманітні глобальні економічні та соціополітичні події, включаючи збройний конфлікт між Ізраїлем та ХАМАСом, вплинули на фінансовий ринок.

Це призвело до масштабного зниження цін на різноманітні фінансові інструменти, включаючи криптовалюти. Дані з CoinMarketCap показують, що глобальний ринок криптовалют знизився на 3.8% за останні 24 години до $2.2 трлн.

Незважаючи на цей масштабний спад, спостерігачі ринку залишаються оптимістичними, що великий ралі неминучий. Деякі прогнозують, що довгоочікуваний ралі почнеться цього року і в кінці кінців досягне свого піку кінець 2025 року. Цікаво, що Investor Ben, псевдонімний криптовалютний освітян та інвестор, належить до спостерігачів ринку, які поділяють цей настрій.

Цільова Ціна за Рік для ТОП-10 Криптовалют

У недавньому пості X Ben навів скомпільований список з десяти найкращих криптовалют та їх потенційних цілей на 2024 рік. Серед них Bitcoin (BTC), Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH), Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Artificial Superintelligence Alliance (FET), Binance Coin (BNB), Toncoin (TON) та Cortex (CTXC).

Щодо Bitcoin, Investor Ben прогнозує, що провідний криптоактив виросте від $80,000 до $100,000 цього року. Потенційний ріст до $80,000 потребує, щоб актив ралі 29.67% від поточної ціни $61,692. Експерт не встановив жодної цілі для Ethereum, другої за ринковою капіталізацією криптовалюти.

Зокрема, високий інвестор очікує, що Shiba Inu буде торгуватися в діапазоні цін від $0.05 до $0.09 цього року. Досягнення мінімальної цілі в $0.05, встановленої Бeнoм, потребує, щоб SHIB стрімко зріс на 338,653% від поточної ціни $0.00001476.

Інші Прогнози

Щодо Solana, Ben прогнозує, що SOL буде торгуватися в діапазоні від $600 до $1,000 цього року. Крім того, Бен очікує, що DOGE, AVAX, FET та BNB будуть торгуватися в розмірах ціни від $0.67 до $1.45, $63, $3.47 до $5 та $1,000 до $1,500 відповідно.

Крім того, очікується, що TON буде торгуватися в діапазоні від $10 до $26 цього року, тоді як прогнозована ціна CTXC встановлена на $0.64 до $1. Тим часом, Бен не виділив жодного чинника, що міг би прискорити ці токени для вражаючого ралі.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть