Критичні рівні для зростання Біткоїна та Ефіру за аналізом аналітика

Критичні рівні для зростання Біткоїна та Ефіру за аналізом аналітика

Аналітик оголосив! `Ці рівні повинні бути збережені для зростання біткоїна та ефіру!`

У той час як біткоїн та альткоїни зазнали великих втрат внаслідок послідовних ударів, BTC, який піднявся понад $70,000 на початку тижня, впав до $62,300 в останній день тижня.

Поки спади в BTC та альткоїнах налякали інвесторів, успішний аналітик Майкл ван де Поппе оголосив критичні рівні, які повинні бути збережені для Біткоїна та Ефіру. Якщо Ефір падає, то робить це і Біткоїн!

У своїй аналізі на Х, Поппе вказав, що на даний момент Ефір зберігає критичний рівень підтримки ($3,160, за даними графіка, який він поділився).

За даними аналітика, якщо ETH не зможе зберегти цей рівень підтримки, відбудеться значна корекція, і Біткоїн може випробувати $60,000, а ETH може впасти нижче $2,800 під час цієї значної корекції.

Попереджаючи інвесторів про можливу значну корекцію, аналітик сказав, що якщо ETH збереже свою підтримку та зросте, це може бути сигналом значного ралі. Біткоїн повинен зберігати $60 тисяч!

Поппе також сказав, що Біткоїн повинен залишатися вище $60,000 – $61,000 для зростання.

За даними аналітика, якщо BTC зможе зберегти ці рівні, тоді ми побачимо продовження до історичного максимуму.

Поппе, який очікує, що момент у криптовалютному ринку зміниться вгору з середини серпня, сказав, що очікує новий історичний максимум у вересні та жовтні. `Ефір тримає критичну зону підтримки.

Якщо це буде втрачено, Біткоїн ймовірно випробує $60,000, а Ефір випробує нижче $2,800 як остання значна корекція.

Якщо цього не станеться і продовжиться зростання відсюди, то це час для вечірки для BTC та ETH.

Біткоїн також повинен залишатися вище $60,000 – $61,000, і якщо він збереже ці рівні, тоді ми побачимо продовження до історичного максимуму.

Історично серпень та вересень погані, але я очікую, що момент почне змінюватися з середини серпня.

Новий історичний максимум у вересні/жовтні.`

* Це не інвестиційна порада.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть