Недооцінений TIA: Чим Вкладники Celestia Варто Подивитися

Недооцінений TIA: Чим Вкладники Celestia Варто Подивитися

Celestia (TIA) Price Nears Oversold Region Following 12% Price Decline

TIA, нативний токен модульного блокчейн-проєкту Celestia, продовжує стикатися з черговими непростими періодами. Торгується за $5,32, ціна відображає спад на 12,37% за останні 30 днів.

Подальші індикатори показують, що TIA може продовжити свої втрати, оскільки вони наближаються до важливої точки. Ось на що варто очікувати. Власники Celestia Можуть Зіткнутися З Ще Одним Спадом

Оцінка щоденної діаграми показує, що читання Відносного Індексу Сили (RSI) становить 38,86. RSI - це технічний індикатор, який вимірює швидкість та зміни цін криптовалюти. Крім того, осцилятор визначає, чи є актив overbought або oversold.

Коли читання становить 70,00 або вище, актив вважається overbought. Але читання на рівні 30,00 або нижче вказує на oversold умову. Таким чином, спад RSI на діаграмі Celestia показує, що токен може рухатися до зони oversold.

Якщо реквізити моментуму продовжують ковзати вниз, ціна TIA також може продовжити падіння. Якщо це станеться, вартість криптовалюти може впасти нижче $5.

Конечно, поточний стан криптовалюти спонукає трейдерів на деривативному ринку утримувати позиції, підтримуючи песимістичну установку. Відсоткова ставка, як показано на on-chain даних, розкриває це.

Відсоткова ставка відображає різницю між ціною контракту криптовалюти та ринковою ціною. Позитивне значення свідчить про бикові очікування трейдерів, тоді як від`ємне читання вказує на те, що постійна ціна торгується нижче ринкової ціни, що свідчить про песимістичну установку.

На момент публікації, Відсоткова Ставка TIA перебуває у від`ємній зоні, підтверджуючи ідею, що ринкові учасники не очікують стрибка ціни.

Але це було характерно для більшості минулого місяця, відображаючи сумніви, які широкий ринок має стосовно TIAA в короткостроковій перспективі. Прогноз Ціни TIA: Чи Піднесе Ріст Ліквідності Спонукати до Стрибка?

На момент написання цієї статті, TIA торгується в межах спускного трикутника з 22 липня. У цьому патерні ціна продовжує вдаряти по нижчих максимумах, тоді як плоска лінія підтримки консолідується навколо тієї ж області.

Зазвичай цей патерн є песимістичним, і якщо у токена відсутня купівельна сила, може відбутися ще одна розпадіння. Крім того, індикатор Ретрейсмент Фібоначчі дає уявлення про рівні, на які ціна може піти далі, оскільки кожне співвідношення визначає зони підтримки і опору.

Серед найважливіших співвідношень Фібо входять 23,6%, 38,2%, 61,8% та 78,6%. З діаграми нижче видно, що ціна TIA впала нижче 23,6% номінального відбору. Якщо продажний тиск збільшиться, вартість TIA може впасти до $4,13.

Проте Індекс Грошового Потоку (MFI) показує, що токен Celestia починає відчувати підйом ліквідності. Якщо це продовжиться, ціна TIA може підскочити до $5,98, і песимістична теза буде відхилена.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть