Ринок криптовалют: прогноз росту на наступні 2 роки

Ринок криптовалют: прогноз росту на наступні 2 роки

Ринок криптовалют продовжить розширюватися наступні два роки, за даними Gemini. Останній звіт криптовалютних досліджень для інституційних інвесторів вказує на те, що незважаючи на останній спад цін на основні криптовалютні активи, кілька факторів можуть підтримати розширення криптовалют протягом наступного одного-двох років.

У звіті, розповсюдженому через crypto.news, дослідники із Gemini надають позитивний прогноз для ринку криптовалют в умовах послаблення грошових політик, поліпшення регуляторних умов та потенційних споживчих застосувань.

Звіт вказує на те, що деякі прихильники криптовалют вважають, що ринок не має нових учасників, незважаючи на запуск самих Bitcoin (BTC) та Ethereum (ETH) ETFs та продаж від тривалих власників.

Інший песимістичний погляд полягає в тому, що попередній ралі криптовалют був спричинений надзвичайною глобальною пандемією, і поточний попит не відповідає значному запасу блоків, який продукується новими рішеннями щодо масштабування.

Звіт Gemini вказує на те, що індустрія криптовалют та її капіталізація очікують росту завдяки зовнішнім та ідіосинкратичним чинникам.

Світова грошова політика

Одним зі значущих пунктів, висвітлених у звіті, є зміна світової грошової політики. Раніше жорсткі грошові політики стають більш лояльними, як у випадку Європейського центрального банку та Банку Канади, що знижують ставки та виникає дружній нахил у ринках відсотків.

Ця ситуація може призвести до депреціації долара США, що потенційно користує цінам криптовалют, оскільки вони зростають у порівнянні з ослаблюючою валютою.

Політичні та регуляторні розвитки

У США є помітний зсув у біпартисанській підтримці для законодавства, спрямованого на підтримку криптовалют. Наступні вибори мають додатково вплинути на цей тренд, з очікуваною перемогою республіканців, що має привести до більш сприятливого законодавства.

Незалежно від результатів виборів, демократи починають сприймати криптовалюту, з кандидатом у президенти Камалою Харріс отримуючи поради щодо криптовалют від провідних технологічних експертів.

Інфраструктурний розвиток та нові застосування

Хоча існують занепокоєння щодо обширного розвитку інфраструктури криптовалют за рахунок застосувань для кінцевих користувачів, звіт стверджує, що такий сценарій може відкрити шлях для глобально успішних споживчих застосувань.

Зростання ринку прогнозування, відзначене зростанням популярності Polymarket, та швидке зростання стабільних монет підкреслюють потенціал міцних застосувань, які базуються на розширенні обсягу блоків.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть