Вибуття Trillioner (TLC) може зашкодити ралі

Вибуття Trillioner (TLC) може зашкодити ралі

Trillioner’s (TLC) All-Time High Outflows Might Back-Pedal Its Rally

Trillioner (TLC) ціна нещодавно сформувала новий історичний максимум, що привернуло увагу до альткоїна; проте, це може бути недовготривалим.

Зростання вибуттів сигналізує, що ентузіасти, які намагались заробити гроші на його популярності, виходять та виходять з токену. Trillioner Coin Досі Не Зробив Жодного Трильйонера

Ціна TLC зросла на 45% за 48 годин у середині червня, зробивши його сенсацією за ніч. В епоху, коли люди шукають швидкі токени, Trillioner перевірив всі графи. Проте, що наступило, не було таким гарним.

Криптоактив практично не показав зростання з середини червня, і тепер інвестори усвідомлюють відсутність цінності TLC. Через це, вибуття, що супроводжують альткоїн, досягли історичного максимуму, як підкреслено в Индикаторі Chaikin Money Flow (CMF).

CMF - це технічний індикатор аналізу, який використовується для вимірювання купівельного та продажного тиску активу протягом певного періоду. Він поєднує цінові та обсягні дані, щоб показати силу тенденції та потенційні реверсії.

Це значне вибуття свідчить про те, що інвестори втрачають довіру до потенціалу активу для майбутніх прибутків. В результаті багато вибирають продавати свої партії, подальше погіршуючи спад ціни.

Відносний індекс сили (RSI) показав, що криптоактив був недавно перекуплений. Ця перекуплена умова часто служить прекурсором до корекції ціни, що свідчить про те, що актив торгувався за вищою ціною, ніж його внутрішня цінність. Такий стан зазвичай змушує інвесторів переглянути свої позиції, збільшуючи продажний тиск.

Отже, TLC, здається, зазнає значної волатильності. Якщо не буде помітної позитивної зміни в фундаментальних показниках активу, високі вибуття та перекуплений стан, ймовірно, продовжуватимуть приводити до корекції. Прогноз Ціни TLC: Консолідація Продовжується

Ціна TLC показала тенденцію до продовження бокового руху до того часу, поки навколо альткоїна не з`явиться важлива подія. Ралі середини червня забезпечив підйом, але криптоактив може пережити деяке зниження або боковий рух в майбутньому.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть