Прогноз для ціни токена Convex Finance: Відскок вище $3 та очікування на досягнення рівня $5

Прогноз для ціни токена Convex Finance: Відскок вище $3 та очікування на досягнення рівня $5

Ціна CVX очікує досягнення рівня $5: Чи може вона продовжити буйну хвилю?

Ціна Convex Finance (CVX) відновилася від мінімуму у $2 з гострим відскоком. Вона зробила подвійне дно і надалі накопичувалася з ділянки попиту.

Протягом останніх тижнів вона перебувала всередині геометричного прямокутного трикутника та рухалася в діапазоні. Недавно токен відвернувся від своєї важливої зони попиту у $2.

З огляду на зміну настроїв на ринку, токен відобразив вибух попиту та покупці почали своє накопичення. Як зараз веде себе ціна CVX?

Ціна CVX очікує перетнути бар`єр своєї падаючої трендової лінії у $3.50 та чекає на прорив. Однак токен зробив вражаючий відскок та утримується вище зграви у $3.

Останнє накопичення, супроводжене інтенсивним вибухом обсягу понад 330%, підтримало буйну фазу. Рух з короткою віддачею на горизонті, і якщо він спрацює, токен може невдовзі досягти рівня $5.

На момент публікації, Convex Finance торгувалася на рівні $3.32 зі зростанням в напрямку до 16,23%, підкреслюючи буйство. Її торговий обсяг зрос до понад 320% і ринкова капіталізація склала $320.61 мільйона.

З точки зору ринкової капіталізації, CVX посідає 173 місце з загальною кількістю в обігу вартістю 99.68 млн. Чи очікується прорив ціни CVX?

На щоденному графіку показано буйні прогнози. Токен продемонстрував величезний відскок з ділянки попиту та набрав присутність.

Тим часом, могутні бики налаштовують свій погляд на півотний бар`єр у $3.50, щоб перетнути для наступного буйного руху вгору. Як тільки значну зграУ перетнено, можна очікувати масштабні вищі буйні рухи.

Крива RSI побачила гострий вертикальний вибух з перепроданої зони та дійшла до перекуплєної зони, передаючи сталі тиск покупок на графіку.

У своєму твіті @Dow.eth зазначив, що CVX готується до прориву свого вниз нахилного бар`єру та може досягти впереді території угору.

Розвиток подій та перспективи даних відкритих інтересів на фьючерси

Поміж відбуванням цінового відскоку, дані про активність розвитку показали рівномірні рухи, оскільки вони залишилися вище середньої зони на позначці 0,238. Отже, вони віддзеркалюють позитивне ставлення та підтвердження стійкого зростання екосистеми.

Дані по відкритих інтересах на фьючерси зафіксували величезний ріст понад 115% та піднялися до $10,77 мільйонів, що свідчить про різке додавання торгівельних позицій за останні 24 години.

Дані про активні адреси наразі зросли на понад 12% до 558 віддзеркалюючи впевненість покупців у накопиченні CVX.

Тим часом, значення росту мережі все ще виглядає стабільним приблизно на рівні 23, що віддзеркалює стійкість в екосистемі. Однак збільшені коливання, показані в даних по швидкості, передають збільшену частоту торгівельної активності протягом останніх 24 годин.

Якщо CVX не зможе швидко зростати, вона може перевірити найближчу зону підтримки в $3, а потім в $2,70. Зворотно, якщо вона продовжить відбиток, вона може стикнутися з опорними перешкодами від $4, а потім від $4,70.

Ціна токена Convex Finance перетнула вверхню зграУ у $3 та потрапила в засідку ведмежого картеля. Якщо токен утримається в прибутку поза 200-денною EMA вперед, можна побачити підтверджену тенденцію вгору.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть