Ціна XRP зросла більш ніж на 37% за місяць: Аналітик

Ціна XRP зросла більш ніж на 37% за місяць: Аналітик

XRP Price Surge ‘Може бути тільки початок’ після зростання понад 37% протягом місяця: Аналітик

Ціна XRP зросла більш ніж на 37% за останній 30-денний період, значно перегіншиши в ціні загальний ринок криптовалют, так як флагманська криптовалюта Біткоїн ($BTC) лише зросла на 5,9% за той самий період.

За словами популярного аналітика криптовалют на мікроблозінговій платформі X (раніше відома як Twitter), Джавон Маркс, ціна XRP вийшла з “великого” тренду опори за 2,351 день, що означає, що потенційна цінова ціль вище позначки $150 “тепер активна”.

Бичий прогноз Маркса стверджує, що токен також може побачити стрибок понад 21,000% від його поточного рівня приблизно на рівні $0.658 з “повністю логарифмічним просуванням”. Проте, діаграма, яку він поділився, вказує на подальше зростання до $264,5 за токен, що заставляє його сказати, що це “може бути тільки початок.”

$XRP тепер ВИЇХАВ з цього великого тренду опори, >2,351 день! Це означає, що його ціль >$150 ТЕПЕР У ГРІ та з повним Логарифмічним Продовженням, може бути досягнута в більш ніж 21,000% звідси. Шоу може тільки початися 👀… https://t.co/i1GdCGbqJa

Як повідомлялось, кілька альткоїнів, включаючи мем-інспіровану криптовалюту Shiba Inu, внутрішній токен ADA від Cardano та XRP, можуть скоро відновитися на основі ключового технічного індикатора, який показує, що ці криптовалюти наразі є недооціненими.

За даними аналітичної фірми Santiment, ці альткоїни можуть незабаром побачити значні значення ринку криптовалют на основі їх Market Value to Realized Value (MVRV) Z-Score, метрики, яка порівнює поточну оцінку активу з його історичними торгівельними патернами.

Індикатор, як повідомляється, був створений Аwe & Wonder на основі роботи Мурада Махмудова та Девіда Пуелла. Він вимірює різницю між загальною ринковою капіталізацією криптовалют та її реалізованою ринковою капіталізацією, поділеною на стандартне відхилення ринкової капіталізації.

Індикатор MVRV Z-score показує, на скільки відхилень від загальної вартості ринку відрізняється реалізована вартість. Він вказує на те, чи інвестори одержують прибуток, а показники, що перевищують 7, свідчать про високу ймовірність утворення бульбашки, в той час як від’ємні показники підказують, що ринок “кров’яно-червоніє”.

Зображення через Pixabay.

Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
Прогноз роста XRP перед Ripple Swell
XRP цена выросла на 3,4% до $0,6. Приглашение вице-президентом Камалой Харрис на дебаты с Трампом 23 октября могло повлиять на рост. Взлет перед Ripple Swell готовит XRP к возможному росту 🚀.
Просмотреть