XRP Бикові тенденції: Цілі $2-$4

XRP Бикові тенденції: Цілі $2-$4

XRP Місячна діаграма показує бикові тенденції з цілями від $2 до $4

Відомий аналітик вбачає, що XRP є биковим на місячному графіку, що вказує на реалістичні цільові ціни від $2 до $4 для цього циклу.

XRP впав нижче від позначки в $0,60, впав на 2% за останні 24 години, тепер торгується на рівні $0,5961. У результаті XRP показує негативну тенденцію в щотижневому виконанні. Однак XRP продовжує пишатися вражаючим приростом більше 26% за своєю 30-денною траєкторією.

Згідно з цим, провідний аналітик Coin Signal висловив оптимізм стосовно майбутнього XRP на основі щомісячної свічкової моделі. У нещодавньому постірі на X аналітик підкреслив биковий характер місячного графіка XRP і встановив реалістичну ціль до $4 для його продовження вгору.

Деталі Аналізу

Аналіз був присвячений 30-денному патерну XRP за останнє десятиліття та виявив формування двох симетричних трикутників. Перший трикутник сформувався між 2014 та початком 2017 року, завершившись величезним 70 000% зростанням до історичного максимуму після того, як тенденція змінилася в точці трикутника.

Другий симетричний трикутник виник від моменту історичного максимуму XRP 2018 року в $3,84. Згідно з Coin Signal, це формування вказує на те, що XRP готовий до досягнення нового історичного максимуму, як тільки тенденція зміниться.

XRP Реалістичні Цілі від $2 до $4

На підставі цього оптимізму аналітик стверджує, що реалістичні цілі для XRP у цьому поточному биковому циклі полягають у досягненні рівня між $2 та $4.

#XRP Місячний Графік - Биковий 🚀

Реалістична Ціль на Цей Цикл: $2 - $4.

Ціна Покупки: 0,53 $ pic.twitter.com/UEQEAkZn8q

Варто відзначити, що для досягнення нижньої межі цілі XRP потрібно зрости на 235%. Це вражаючий приріст, але значності менша за історичний максимум XRP в $3,84.

Тим часом, XRP потрібно зрости значно набагато більше на 571%, щоб досягнути верхньої межі в $4, що становитиме свіжу історію для активу.

Варто відзначити, що аналітик передбачає, що XRP перевірить мінімум в $0,53, який він вважає вигідною точкою покупки перед ралі до $2 та $4.

Інші Аналітики Бачать Мету $305 Як Реалістичну

Цікаво, що в той час як Coin Signal вважає до $4 реалістичним для XRP в цьому циклі, інші спостерігачі ринку не згодні. Вони вважають, що досяжні більш амбіційні цілі, досліджуючи також актив на щомісячній відстановці.

Один з таких аналітиків - Хейкін Аші. У трекері раніше цього місяця, Аші стверджував, що місячна свічка XRP вказує на потенційний пристрій в ціні на 71 000% до $305 в цьому биковому ринку. Інші аналітики запропонували схожі точки ціни на основі різних технічних параметрів.

Однак консервативні аналітики вважають ці цільові ціни нереалістичними і недосяжними для активу з ринковою капіталізацією понад $25 мільярдів.

1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть