Нагляд за рішенням у справі Ripple-SEC: чого очікувати?

Нагляд за рішенням у справі Ripple-SEC: чого очікувати?

Суддя Торрес розглядає питання щодо штрафів і судових наказів у справі Ripple проти SEC, з очікуваною ​​рішенням у серпні. Обидві сторони можуть подати апеляції, незважаючи на кілька перемог Ripple, що тримає правову битву в русі. Рішення про штрафи та формулювання судового наказу значно вплине на бізнес Ripple та на широку криптовалютну індустрію.

У триваючій правовій битві між компанією Ripple та Комісією з цінних паперів та бірж (SEC), суддя Аналіза Торрес в даний час розглядає остаточне рішення щодо штрафів та судового наказу в фазі заходів.

Ця фаза викликала очікування серед спільноти XRP та юридичних експертів, які чекають рішення у судовому позові, яке тепер очікується у серпні після того, як липень майже закінчився без будь-яких значущих подальших кроків.

Незважаючи на кілька перемог Ripple, позов все ще вважається проблематичним питанням для SEC. Декілька осіб вважають позов найслабшим випадком для SEC. Проте юристи вказують на те, що обидві сторони все ще можуть подати апеляції проти попередніх рішень, що тримає правову битву в русі.

Декілька подань, включаючи докази експертів, розкриття документів та остаточне рішення, залишаються на розгляд судді Аналізи Торрес. Юридичні експерти, такі як Фред Рісполі, вказують на те, що суддя Торрес може обійти подання перед суддею Нетберн та оголосити остаточний вирок у фазі заходів у липні чи серпні.

Експерти висловили свою думку про можливі апеляції у справі Ripple проти SEC. Експерти по спорах між Ripple та SEC підкреслили, що відсутність апеляції від SEC матиме негативні наслідки для їхніх інших справ, пов`язаних з криптовалютами. Крім того, вони поставили під сумнів те, чому Ripple не подасть апеляцію проти рішення, яке визнає його продажі XRP ODL як пропозиції цінних паперів, враховуючи значний вплив на доходи компанії.

Тривала справа між Ripple та SEC продовжує привертати увагу як спільноти XRP, так і юридичних експертів. Остаточне рішення, разом із можливістю апеляцій, матиме наслідки як для обох сторін, так і для криптовалютної індустрії.

Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Гендиректор GameStop согласился на штраф в $985 320 за незаконное приобретение ценных бумаг. ФТС обвинила его в нарушении Закона Харт-Скотт-Родино. Коэн стремился повлиять на бизнес Wells Fargo. Акции GameStop упали на 3%. 🕵️‍♂️🔍
Просмотреть