Жарт про XRP від Bloomberg аналітика викликає обурення спільноти - Ціна XRP зростає

Жарт про XRP від Bloomberg аналітика викликає обурення спільноти - Ціна XRP зростає

Блоомберг сеніс аналітик стикається з обуренням від спільноти XRP через жарт про XRP

Висновки історії

Джеймс Сейффарт викликав обурення його відданої спільноти XRP на конференції Bitcoin.

Сейффарт відповідає, пояснює підтримку Ripple, закликає до спокійної перспективи.

Ціна XRP зростає на 66% за два тижні, з можливістю досягнення $0,70.

На нещодавній конференції Bitcoin старший криптоаналітик Bloomberg, Джеймс Сейффарт, опинився посеред контроверсії після того, як взявся за жарт про XRP. Коментар не залишив байдужим `армію XRP`, спільноту прихильників XRP, які швидко вийшли на соціальні мережі, щоб висловити своє незадоволення.

Жарт Сейффарта про XRP

Інцидент став відомий після твіта від користувача X під псевдонімом Subjective Views, який підкреслив заяву Сейффарта під час інтерв`ю з главою цифрових активів BlackRock.

В той час як інтерв`ював главу цифрових активів BlackRock, @JSeyff не міг відмовити собі в заході на $XRP #Ripple #XRPCommunity #XRPL pic.twitter.com/WyMMNHB1vK - Subjective Views (@subjectiveviews) 26 липня 2024 р.

В твіті зазначалося: `Під час інтерв`ю з головою цифрових активів BlackRock Блоомберг сеніс криптоаналітик Джеймс Сейффарт не втримався і кинув жарт на рахунок $XRP.` Це призвело до хвилі критики від прихильників XRP, які виразили своє розчарування в соціальних мережах.

Сейффарт пізніше визнав критику в твіті, заявивши: `О, ні! Армія XRP відміняє мене за жарт на конференції Bitcoin.` Незважаючи на негативну реакцію, його початкова реакція вказувала на рівень розслабленості, а не стурбованості через обурення.

Сейффарт відповідає на критику

Щоб прояснити свою позицію, Сейффарт послідував із ще одним твітом. Він пояснив: `Для всіх хлопців XRP у моїх згадках. Я не ненавиджу XRP. Це був жарт, спрямований на мою аудиторію і жарт, який вдалося. Чорт — я абсолютно вболіваю за Ripple у суді проти SEC. Я особисто вважаю, що SEC в значній мірі перейшов межі в багатьох аспектах, включаючи Ripple/XRP.

Але якщо ви настільки збурилися через якогось випадкового типа, який робить легкий жарт про проект, ви нічого не добилися. Вам слід переоцінити деякі речі. Підіть і трохи торкніться трави`.

Ця відповідь спрямована на заспокоєння спільноти його підтримки Ripple, а також сприяє сповільненню перспективи на його жарт.

Аналіз ціни XRP

Окрім тривалих зіткнень у спільноті, крипто впливник Wise Advice підкреслив значний підйом вартості XRP. За останні два тижні ціна XRP зросла на 66%, зі зростанням на 27% за останній місяць.

Наразі XRP торгується на рівні $0,60 і рухається вгору в межах зростаючого каналу. Відносний індекс сили (RSI) становить 59,02, що зручно вище нейтральної лінії 50, що вказує на позитивний настрій.

Якщо XRP зможе успішно прорватися через зону опори $0,63, очікується, що він підніметься до $0,67 і можливо навіть далі до $0,70.

1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть