Демократи вимагають криптовалютну платформу

Демократи вимагають криптовалютну платформу

Демократичні прихильники криптовалют вимагають криптовалютної платформи партії

Кілька демократів хочуть, щоб їх партія відповідала прокриптовалютному становищу, яке вже зайняли їх республіканські супротивники, додавши нову мову до партійної платформи.

У листі вимагається замінити Гарі Генслера, голову Комісії з цінних паперів та бірж, на керівника `проінноваційного` агентства.

Більше десятка демократів у Палаті представників США та довгий список кандидатів на посади в Конгресі тиснуть на свій національний комітет, щоб ухвалити криптовалютно нестороннє становище, згідно з листом, який вони відправили в суботу.

Законодавці, включаючи представників Джоша Готтгеймера (Д-Нью-Джерсі), Ро Ханна (Д-Каліфорнія), Уайлі Ніккель (Д-Північна Кароліна), Річчі Торреса (Д-Нью-Йорк) та інших підписали лист, в якому запрошують `передбачальний підхід` до цифрових активів, вимагаючи від їх партії додати підтримувальну мову до офіційної платформи, вибрати віце-президентського кандидата, який підтримує криптовалюту, та замінити Гарі Генслера, главу Комісії з цінних паперів та бірж, агентом, який підтримує криптовалюту.

`Ми вважаємо, що ця технологія є незалежною від партій, і Демократична партія також повинна підтримувати ці інновації, щоб допомогти підтвердити позицію США як лідера у глобальній цифровій економіці`, - зазначено у листі від 14 діючих законодавців та ще 14 кандидатів на посади в Конгресі, які також оголосили на події Bitcoin 2024 в Нешвіллі, Теннессі.

Республіканська партія раніше прийняла дружню до криптовалют додаткову мову до своєї власної офіційної платформи.

Демократи спеціально націлюються на Генслера з Комісії з цінних паперів та бірж, запитуючи, щоб лідери партії офіційно пропагували `проінноваційного` главу Комісії з цінних паперів та бірж `який обирає регуляторний підхід до цифрових активів, який сприяє інноваціям, забезпечує американську глобальну конкурентоспроможність, сприяє фінансовій включеності та захищає споживачів`.

`З Демократичною партією відбувається історичний момент генераційних змін, і ми дуже пишаємося тим, що бачимо цих демократичних лідерів та майбутніх лідерів об`єднують у підтримці інновацій та наступного покоління фінансових послуг`, - зазначив Колін МакЛарен, директор залучення Фонду інновацій Cedar, групи підтримки криптоіндустрії, у заяві.

ОНОВЛЕННЯ (27 липня 2024, 15:07 UTC): Додає цитату з листа. ОНОВЛЕННЯ (27 липня 2024, 15:20 UTC): Додає коментар від Фонду інновацій Cedar.

Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство Samourai и Tornado Cash: кто контролирует средства пользователей
Судебное разбирательство между Samourai и Tornado Cash важно для обоих сервисов. В центре - обвинения об отмывании денег. Разбирательства будут продолжены 17 декабря. 🕵️‍♂️🔒🔍
Просмотреть
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане и наложении штрафов
SEC обвинила основателей Rari Capital в обмане инвесторов и незаконной деятельности. Сделка без признания вины закончилась штрафами и запретом на директоров. SEC ужесточает борьбу с криптопроектами, в том числе с Ethereum. 🚨🔒
Просмотреть
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер призывает SEC к ясным правилам по аирдропам
Том Эммер критикует SEC за регулятивную неопределенность в отношении цифровых аирдропов, обвиняя в подавлении инноваций и ограничении участия американцев в блокчейн-проектах. Он призывает к ясным правилам для поощрения развития блокчейна. 👎🏼🚫
Просмотреть
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Штраф Райана Коэна за приобретение ценных бумаг Wells Fargo
Гендиректор GameStop согласился на штраф в $985 320 за незаконное приобретение ценных бумаг. ФТС обвинила его в нарушении Закона Харт-Скотт-Родино. Коэн стремился повлиять на бизнес Wells Fargo. Акции GameStop упали на 3%. 🕵️‍♂️🔍
Просмотреть