Прогнози для Solana: рекордний ріст до 500-600 доларів

Прогнози для Solana: рекордний ріст до 500-600 доларів

Штучний інтелект ставить наступний рекордний показник Solana після того, як SOL обігнав BNB за капіталізацією на ринку. Solana (SOL) наразі вибивається серед криптовалют, зафіксовуючи значний попит на покупку, оскільки токен прагне перебити нові висоти.

Зокрема, останній попит на покупку підняв Solana на четверту позицію за капіталізацією на ринку, обігнавши Binance Coin (BNB). На момент написання цих рядків SOL мала капіталізацію у розмірі 87.05 мільярдів доларів, обігнавши BNB, яка мала капіталізацію у розмірі 86.22 мільярдів доларів.

На даний момент Solana спрямовується на позначку у розмірі 200 доларів після пройдення зони опори у розмірі 180 доларів. На момент публікації SOL торгується за 186 доларів з щоденними приростами понад 2%. Останній буйний попит видно на тижневому горизонті часу, з Solana, яка виросла на понад 10%.

З Solana, здавалося б, рухається вгору, фокус на тому, як високо підніметься токен. У цьому відношенні Finbold звернулася до останнього інструменту штучного інтелекту (AI) від OpenAI, ChatGPT-4o, для визначення наступного потенційного рекордного високого курсу SOL.

AI передбачує рекордний високий курс SOL

Передбачувавши наступний курс SOL, інструмент AI запропонував кілька можливих сценаріїв, які можуть привести SOL до небачених висот. ChatGPT-4o передбачив можливе зростання в розмірі 50-100% у наступні кілька місяців, якщо Solana продовжить свій буйний попит. Ця проекція розміщує ціну SOL у діапазоні 280-375 доларів, за умови сприятливих ринкових умов та підтримки вірювання інвесторів.

AI-модель також підкреслила вплив значних партнерств та зростання прийняття в децентралізованих додатках (dApps), децентралізованій фінансовій (DeFi) та нефінгових токенах (NFT). В такому сценарії ціна Solana може підвищитися значно більше, досягнувши від 400 до 500 доларів. Інтеграція технології блокчейн Solana великими корпораціями та фінансовими установами може бути каталізатором цього стрибка.

Крім того, позитивний настрій на ринку та зростання інституційних інвестицій - інші важливі чинники, виявлені AI. Якщо загальний крипторинок зазнає сильних буйних тенденцій та зростають вливи від інституційних інвесторів, Solana може побачити драматичний ріст, можливо, прагнучи до 500-600 доларів або навіть вище.

Найцікавіше, ChatGPT-4o визнала, що обігнання Solana Binance Coin за капіталізацією на ринку свідчить про значний зсув у криптосередовищі.

Аналітики думки про Solana

Деякі аналітики підтримують цю прогнозу, вважаючи, що SOL призначений побити нові висоти. Наприклад, як повідомляє Finbold, експерт з криптовалют Алі Мартінес вважає, що SOL готується виконати свою обіцянку буйства. Він зауважив, що графічні патерни вказують на те, що токен може ринути до 1700 доларів.

У цілому, якщо Solana збереже поточний буйний нахил, токен може легко спрямуватися на зону опори у розмірі 200 доларів на шляху до нового рекордного високого.

Відмова від відповідальності: Зміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування - це спекуляція. При інвестуванні ваш капітал під загрозою.

1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть