Пітер Шиф розкрив несподіваний факт про Bitcoin

Пітер Шиф розкрив несподіваний факт про Bitcoin

Пітер Шиф розкрив несподіваний факт про Bitcoin (BTC)

Нещодавно відомий критик Пітер Шиф розкрив дивовижний факт про Bitcoin на Х. Навіть хоча Шиф завжди був скептичним, він підкреслив, що багато розумних людей `поглиблювались` у Bitcoin і деякі вирішили його не володіти. Понад 90% майже 14 000 учасників нещодавнього опитування, яке він провів, сказали, що вони не продадуть жодного свого Bitcoin навіть у разі падіння ціни на 96% і досягнення рівня в 3 000 доларів чи навіть 120 доларів.

Здається, Шиф визнає, з критичним підтекстом, сильну віру та наполегливість, яка притаманна спільноті Bitcoin, оскільки їх відповіді підкреслюють. Шиф все ще безперечно схильний до скептицизму стосовно Bitcoin.

Багато людей досліджували Bitcoin уважно, включаючи Шифа, і прийшли до висновку, що він не відповідає їхнім стандартам або очікуванням як прибуткова інвестиція. Позитивність і бичачий настрій, які є типовими серед ентузіастів Bitcoin та інвесторів, суперечать цій точці зору.

Bitcoin продемонстрував надзвичайну стійкість перед численними регуляторними перешкодами та коливаннями на ринку. Поточна ціна Bitcoin, яка відновилася після раніших мінімумів, становить приблизно 68 000 доларів. Реакція ринку на Bitcoin була суперечливою, в той час як деякі, подібно до Шифа, вважають, що він залишиться життєздатним в довгостроковій перспективі, інші вбачають його як цифровий золотий рудник та захист від інфляції.

Зараз Bitcoin технічно показує гарні результати. Оскільки ціна перейшла значні рухливі середні, графік вказує на бичий тренд. Підтримку надає 50-денна EMA, і остання цінова динаміка вказує на можливе зростання, якщо поточний імпульс збережеться.

Крім того, RSI знаходиться в здоровому діапазоні, що свідчить про те, що актив не є перекупленим. Навіть із критичним ставленням Шифа, існує міцне віру в майбутнє криптовалют, як свідчать результати опитування та стан ринку Bitcoin.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть