Ціна Bitcoin знову піднялася до $68K, Solana Soars до 2-місячного піку (Огляд вихідних)

Ціна Bitcoin знову піднялася до $68K, Solana Soars до 2-місячного піку (Огляд вихідних)

Ціна Bitcoin знову спрямована на $68K, Solana Soars до двомісячного піку понад $185 (Weekend Watch)

Головна криптовалюта відмінно відреагувала на середину тижня, коли ціни впали нижче $63,500 і стрімко піднялися понад $68,000 раніше сьогодні.

Більшість альткойнів також трохи у зеленому, за винятком XMR та MKR, які знизилися на 3-4% щоденно. BTC дотикає $68K

Минулий п`ятниці був досить подійним для найбільшої цифрової активи, оскільки вона різко зросла з менше $63,500 до $67,000 за години. Більше волатильності виникло під час вихідних, коли нинішній Президент США Джо Байден заявив, що він не буде балотуватися на повторний вибори, незважаючи на його триваючу кампанію.

BTC вразила на $2,000 негайно, але вночі у неділю та в понеділок почав контратаку. Таким чином, вона позначила 6-тижневий пік понад $68,400.

Ведмеді були швидкі у перехопленні руху і не дозволили подальше зростання. На відміну, актив почав губити тягар та стрімко впав у четвер до тижневого мінімуму $63,400.

Однак бики вийшли з лісу на цьому етапі та відтягли значний зростання ціни у п`ятницю, який сьогодні відзначився ще раз перевищенням $68,000, незважаючи на зростаючі потоки до бірж.

Хоча біткоін знову впав до цього рівня зараз і не зміг її визначно завоювати, його ринкова капіталізація зросла до $1,340 трлн, тоді як його домінування над альткойнами становить близько 53%. SOL бачить щомісячні піки

Хоча ефірні ETF в сировинних активах отримали масштабні виведення в їх перших днях торгівлі, ціна базового активу вдалося відновити деяку підтримку після падіння до $3,000 на початку цього тижня. На даний момент ETH стоїть близько $3,300.

BNB, ADA, AVAX, TRX, SHIB і LINK також трохи у зеленому на щоденному масштабі. Solana та Dogecoin показали ще більше вражаючі зростання (на 5% та $3.5 відповідно), що допомогло першому доторкнутися до двомісячного піку понад $185.

Найбільші зростання з найбільших 36 цифрових активів приходять від APT, KAS, RNDR і FIL. На відміну, XMR та MKR втратили 3-4%.

Загальна ринкова капіталізація криптовалютного ринку зросла на приблизно 30 млрд доларів за ніч та становить близько $2,550 трлн на CG.

1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть