Наскільки SHIB готується до зростання на 20%, Toncoin до ключової віхи

Наскільки SHIB готується до зростання на 20%, Toncoin до ключової віхи

Шиба Іну (SHIB) готується до зростання на 20%? ЕМА-перетин XRP вражає, Toncoin (TON) досягає ключової віхи

Оскільки на щоденному графіку вона утворює спадний клин, Шиба Іну може готуватися до великого руху в ціні. При виконанні умов, спадаючі клини, як правило, розглядаються як бичачі патерни реверсу, що вказує на готовність SHIB до зростання на 20%.

Лінії трендів з опусканням, які збігаються внизу, визначають патерн спадного клину. Цей патерн часто вказує на те, що продажний тиск зменшується незважаючи на загальний тренд спадання.

Значний рух вгору може статися, якщо ціна прорветься вгору через верхню лінію тренду клину. Ця верхня лінія тренду представляє собою ключовий рівень опори, на який треба звертати увагу для Шиба Іну. SHIB зараз торгується приблизно за $0.00001684, що трохи вище нижнього краю клину.

Велике зростання ціни можливе, якщо ціна перетне верхню лінію тренду з переконаністю. Лінії рухомих середніх на графіку вказують на важливі рівні опори для спостереження після вибуху — приблизно $0.00001899 і $0.00001984. Необхідно враховувати як останню поведінку ціни SHIB, так і загальний контекст ринку.

Крім того, SHIB може ще мати простір для подальшого спаду перед тривалим рухом вгору, оскільки індекс відносної сили (RSI) вказує на те, що він ще не знаходиться в зоні перепроданості.

На даний момент, XRP торгується приблизно по $0.60. Діапазон між $0.65 та $0.70 представляє наступні ключові рівні опори. Бичачий тренд може тривати, якщо XRP зможе прорватися через ці рівні з більшим обсягом та підтримкою вище лінії 50 ЕМА.

Проблематичний реверс Toncoin

Недавно Toncoin досягнув 100 ЕМА, що нещодавно знизився до значного технічного рівня. Цей рівень є важливим, оскільки він представляє останній значний рівень підтримки перед тим, як актив може пережити набагато більш серйозне зниження до 200 ЕМА, рух, який може серйозно підірвати технічну міць активу.

Інвестори та трейдери часто бачать 100 ЕМА як міцний рівень підтримки. Зазвичай вважається, що коли ціна активу досягає цієї точки, покупці можуть вживати заходів, щоб не допустити подальшого спаду актива. Проте, якщо підтримка 100 ЕМА втрачається, 200 ЕМА пропонує наступний рівень захисту.

Довгостроковим показником загального тренду та стану активу є 200 ЕМА. Якщо ця лінія падає, це може свідчити про тривалий падіння ринку та призвести до значних втрат для утримувачів Toncoin. На даний момент TON торгується трохи вище 100 ЕМА, приблизно за $6.76.

Сила ціни може бути вказана, якщо вона відскочить від 100 ЕМА та перейде вище рівня $7. Якщо цей рівень не підтримується, це може призвести до хвилі продажів, що тягне ціну вниз до 200 ЕМА, який наразі становить $5.54.

1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть