Нове оновлення Cardano наближається до Чанг хардфорка

Нове оновлення Cardano наближається до Чанг хардфорка

ADA стрибає понад 4%, оскільки мережа Cardano наближається до хардфорка Чанг

Ціна ADA, внутрішньої криптовалюти блокчейну Cardano, вибухнула 26 липня. Ралі відбулося відразу після введення валідаторного вузла 9.1.0, що підводить мережу на крок ближче до Чанг хардфорка.

ADA перебувала у спаді між 15 березня та 5 липня, пройшовши від $0,8102 до $0,3171.

Проте, з того часу токен кілька разів перетнув позначку у $0,40 і в даний момент тримається на рівні понад $0,41.

Під час наближення запуску Чанг хардфорка Cardano спостерігала застосування великих грошових коштів. 22 липня ці великі адреси записали приплив 5,14 млрд ADA, що приблизно оцінюється в $2,1 млрд на той момент.

Це супроводжувалося зміною в інвестиційних тенденціях, оскільки довгострокові тримачі також збільшили свої баланси, накопичивши приблизно 2 млрд ADA.

Тепер деякі аналітики очікують, що ADA досягне нових максимумів під час наступного бичого ринку. Крипто-аналітична платформа Altcoin Daily розрахувала, що ціна токена може досягти $9, що становить понад 2000% від поточних рівнів цін ADA.

Криптоаналітик Рей Трейдер зробив подібні оцінки, стверджуючи, що ADA може досягти навіть $9. Він базував свою оцінку на аналізі патерну Елліота, вказуючи на те, що ADA завершує другу хвилю, характеризуючись помітною ціновою корекцією.

Після закінчення цієї хвилі очікується початок третьої хвилі, яка зазвичай є найвибуховішою.

Це можливо призведе до підвищення ціни Cardano до $7. Подальше коригування у четвертій хвилі може відбутися, створюючи умови для завершальної бичої п`ятої хвилі, яка може піднести ціну до $9. Чанг хардфорк

Оголошений 25 липня, вузол 9.1.0 є останньою версією програмного забезпечення валідації вузла мережі Cardano. Новий вузол включає файл генезису Конвея, який допоможе мережі пройти оновлення Chang Hard Fork.

Чанг оновлення дозволить створити механізми управління на ланцюгу. Оновлення встановить конституційний комітет та делегує представників, відомих як DReps, які проголосять від імені власників монет ADA.

У рамках оновлення оператори стейк-пулів (SPOs) також отримають нові ролі управління. Всі пропозиції та голосування відбуватимуться безпосередньо на блокчейні.

Оновлення набуде чинності, коли 70% всіх SPO оновляться до нового вузла. На момент публікації, 18% SPO оновились до нового вузла.

Як раніше повідомлялося Invezz, криптоспільнота також міркує про запуск ETF ADA.

1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть