XRP: $0.66 - початок великого росту?

XRP: $0.66 - початок великого росту?

XRP перетинає ключовий рівень опори: Чи є $0.66 лише початок?

Останнім часом на ринку криптовалют панує підвищена активність щодо XRP (XRP), що свідчить про можливе відновлення після тривалої консолідації. Інвестори уважно спостерігають, чи вдасться XRP утриматися вище важливої марки $0.60, яка є значущим психологічним рівнем.

Зокрема, XRP зберіг позитивну тенденцію, значно перевершаючи Біткойн (BTC) з ростом на 26% за останній місяць порівняно з 9% зростанням Біткойна.

Ця сильна вистава підкреслює зростаючу стійкість XRP та маркетингову силу. Додавши до оптимізму, існують спекуляції про можливе урегулювання між Ripple та Комісією з цінних паперів та бірж (SEC), що може додатково підтримати ціну XRP.

Згідно з аналізом Dark Defender, у своєму пості X від 25 липня (раніше Twitter), вказав на булішу перспективу для XRP, вказуючи на те, що токен може невдовзі пережити значний ріст цін. Технічний аналіз та уявлення

Згідно з аналізом Dark Defender, щотижнева діаграма XRP показує ключовий розрив вище рівня $0.6044, що співзводить з верхнім кордоном Ічімоку хмар.

Ічімоку хмара - це технічний індикатор, який використовується для показу рівнів підтримки та опору, а також напрямку руху моменту та тенденції.

Цей розрив є важливим технічним індикатором, сигналізуючим можливість додаткового відсортового руху. Наступна значуща ціль приблизно $0.66, яка відповідає рівню Фібоначчі 70.20%.

Поза $0.66, наступний основний рівень опори знаходиться на рівні $1.9695, що відповідає рівню розширення Фібоначчі 161.80%.

Перевищення цього рівня може підтвердити міцну булішу тенденцію. Остаточна довгострокова ціль становить $5.8577, що представляє рівень розширення Фібоначчі 261.80%, вказуючи на можливий значний ріст ціни.

У разі впливу, $0.6044 тепер діє як міцний рівень підтримки, після того, як перетворився з попередньої опори.

Збереження цього рівня є ключовим для збереження булішого настрою. Додаткова підтримка знаходиться на рівні $0.3917, що становить рівень ретрансляції Фібоначчі 23.60%, з історичною підтримкою на рівні $0.1729, що забезпечує міцний ціновий підлог.

Аналіз ціни XRP

XRP в даний момент торгується за $0.599, що є зменшенням на 0.97% за останні 24 години. Технічні показники та шаблони вказують на те, що XRP стоїть на порозі значного підйому.

Інвестори та трейдери повинні стежити за підтвердженими проривами понад $0.66, що може призвести до подальших виграшів.

Крім того, можливе урегулювання Ріппл-SEC може підвищити ціну XRP. З огляду на поточний настрій, XRP виглядає булішим, але інвесторам слід залишатися бджолючими на будь-які ознаки реверсу та ретельно виконувати технічний аналіз перед ухваленням інвестиційних рішень.

Відомості: Вміст на цьому сайті не повинен вважатися інвестиційною порадою. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал знаходиться під ризиком.

1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть