Конвертація Bitcoin в різні валюти: Як і що треба знати

Конвертація Bitcoin в різні валюти: Як і що треба знати

Кроки з конвертації Bitcoin в різні валюти

Розкриття: Ця стаття не є інвестиційним порадником. Вміст та матеріали, що представлені на цій сторінці, призначені лише для навчальних цілей.

Bitcoin пропонує альтернативу централізованим банкам та є торговельною валютою, що робить його вартість легко доступною за допомогою різних онлайн-методів конвертації.

Пошук слова `революція` в Інтернеті надасть вам майже миттєве визначення, що вона є `примусовим поваленням влади або соціального порядку на користь нової системи`.

Створення Bitcoin не було примусовим, але воно мало на меті повалити або, як мінімум, надати альтернативу `старій системі` централізованих банків.

Без врахування вашої віри в Bitcoin чи його місця в сучасній фінансовій системі, ця форма валюти тут і торговельна. Якщо ви мали щастя чи мудрості купити Bitcoin за низькою ціною, ви, можливо, хочете `зняти гроші`. Визначити його вартість можна, напишіть щось просте, як BTC до GBP або BTC до USD у пошуковий двигун.

На таких сайтах ви матимете можливість отримувати актуальні курси обміну криптовалют, таблиці конвертації, історичні дані цін, новини про Bitcoin, спрямовані як на початківців, так і на проміжні рівні читачів Bitcoin, а також розділ Часто задаючихся питань. Ці сайти - відмінний спосіб регулярно перевіряти конвертацію, що допомагає розрахувати, наскільки ваши Біткоїни варті у вашій місцевій валюті. Це дозволяє вам бачити тенденції на ринку і вирішити, коли краще купувати або продавати.

Читайте далі, щоб дізнатися, який метод конвертації підходить вам. Можливо, вас зацікавить: Сенатор США планує оголосити законодавство про Стратегічний резерв Bitcoin на Bitcoin 2024. Коротка історія

Bitcoin не був першою версією криптовалют, але він безумовно найпопулярніший. Це одна з перших криптовалют, з найбільшим торговим обсягом. Величезний розмір цієї цифрової валюти заманює банки, приватні інвестиційні фонди навіть уряди в крипто-фронтек>

Pерше онлайн-виступ Біткоїна відбувся в серпні 2008 року, коли був зареєстрований домен bitcoin.org. Перша транзакція 10 Bitcoin відбулася кілька місяців пізніше, в січні 2009 року.

Перша значуща роздрібна транзакція, пов`язана з фізичними товарами, відбулася 22 травня 2010 року.Обмінявши 10 000 Біткоїнів на дві піци від популярної американської піцерії Papa John`s у Джексонвіллі, Флорида. Житель Джексонвілля, Ласло Ханєць, опублікував у форумі Інтернету пропозицію і запропонував його Біткоїни тому, хто б міг замовити йому дві піци. Користувач форуму, Джеремі Стурдівант, з Англії прийняв онлайн-пропозицію та замовив піци для Ханєца. 10 000 Біткоїнiв коштували приблизно 40 доларів США на момент онлайн-обміну. Ті ж самі 10 000 Біткоїнів становили б трохи більше 580 мільйонів доларів США, на момент написання в липні 2024 року. Це подія стала відомою серед шанувальників криптовалют, як `Dень піци за Bitcoin`.

Ціни, оцінки, транзакції та новини про Bitcoin зазвичай обговорювалися та ділилися на форумі Bitcoin. На сьогодні користувачі зберігають Bitcoin у власні криптовалютні гаманці та проводять угоди через онлайн-обмінники.

Bitcoin конвертація на практиці

Bitcoin класифікується як цифровий актив. Це означає, що його слід обміняти на фіатну валюту перед тим, як ви можете вивести його у вигляді реальних готівкових коштів. Фіатна валюта - це національна валюта, така як долар чи фунт.

Аналогічно до фіатної валюти, вартість, яку ви отримуєте при продажу Bitcoin, залежить від ринку криптовалют та рівнів подання та попиту. Користувачам варто мати на увазі, що до обох купівлі, так і продажу Bitcoin можуть додаватися обмінні винагороди. Конкуренція серед обмінників призвела до зниження винагород від кількох процентів до десятих або навіть сотих відсотків.

Тепер, коли ви вирішили про відповідний обмін та задоволені цінами, начнеться процес продажу вашого Bitcoin. Bitcoin конвертується в фіатні гроші, які зберігаються на вашому рахунку обмінника. Це означає, що ви створили і фіатний гаманець, а також криптогаманець.

Після того, як ваші Bitcoin були конвертовані в фіатну валюту, ви можете зв`язати ваш банківський рахунок з гаманцем та переказати кошти. Для налаштування криптогаманця часто потрібні ті ж документи, що й при відкритті звичайного банківського рахунку: документи, що посвідчують особу та місце проживання.

Спосіб ліквідації ваших Bitcoin поза обмінниками шляхом використання Bitcoin-банкомату також є можливим. Цей процес, на жаль, не такий простий, як зняття фіатних коштів з банкомату, оскільки банкомат виступає, з суті, як ваш обмінник, це означає, що ви конвертуєте свої Bitcoin в фіатну валюту на ньому, а потім зможете зняти кошти. При знятті коштів з Bitcoin-банкомату виникають часові витрати, можливі адміністративні винагороди, а також необхідність знайти Bitcoin-банкомат в вашому районі.

Альтернативою є пряме купівля товарів за допомогою ваших Bitcoin, таких як предмети одягу, подарункові картки, проживання в готелях та авіаквитки. Ваш Bitcoin може бути пов`язаний з вашою фіатною карткою, що означає, що ви, по суті, виводите гроші, купуючи звичайні товари. Останній думка

Як і в разі з більшістю способів витрачання ваших коштів, для цього потрібно порівняння, бережливість та розмірковування. Те ж саме стосується купівлі та продажу криптовалют, таких як Bitcoin. Проведіть свою домашню роботу, як це було б при покупці або продажу авто чи будинку. Як тільки ви обмінюєте фіатну валюту на криптовалюту, ця криптовалюта стає активом. Активи можуть збільшувати та зменшувати свою вартість. Розумний інвестор або трейдер, будь то у будь-якій товарі чи активі, зробить свою домашню роботу та зрозуміє ринок в цілому та всі винагороди, перед тим як діяти.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть