Ціна Helium (HNT) зросла на 70%: Аналіз і прогноз

Ціна Helium (HNT) зросла на 70%: Аналіз і прогноз

Ціна Helium (HNT) зросла на 70%: Коли вона досягне нових піків?

Токен Helium зріс на понад 70% за останні два тижні від $3 до $5.3. Бичачий вибух з падіння клину був очевидним на щоденному графіку.

На момент написання, ринкова капіталізація HNT за останні 24 години зросла на 4.58%. Незважаючи на це, обсяг за 24 години зменшився на 13.46%.

Таким чином, ринкова капіталізація HNT досягла $852.38 мільйонів, що поставило її на 80-е місце в ТОП-100 криптовалют у світі. Її обсяг торгів за 24 години становив $17.125 мільйонів.

Ліквідність на основі 24-годинної активності в активі з її ринковою вартістю і обсягом за 24 години була дуже низькою на рівні 2.01%. Таким чином, низькі показники менш ліквідні і, ймовірно, можуть показувати невизначені умови на ринку.

Незважаючи на це, згідно з індексом Crypto Fear & Greed, ринкова настрій перейшла на рівень 69 (жадібність). Цей бичачий настрій показав, що можливість зростання ціни HNT до вищих рівнів виглядає вище.

На основі Tokenomics Helium (HNT) від CoinMarketCap обсяг його обігу досягнув загальної поставки на рівні 160,875 мільйонів, що дает загальну FDV на основі ціни на момент написання показує $850.24 мільйонів.

Веб-сайт CoinCarp у рейтингу багатих показав, що дані про власників HNT показали, що топ-100 власників утримували 47.46% обігу. Перші власники утримували 3.47% поставки на момент написання. Загальна кількість власників становила 461,551.

Helium має сильну спільноту з більш ніж 300 тисячами підписників у різних соціальних каналах. Згідно з веб-сайтом Messari, на момент написання підписників у Twitter складали 210.40K, підписники на Reddit - 107.55K, а користувачі в Telegram - 22.21K.

Більше тут: Source: Messari

Загалом, ціна Helium (HNT) скоропала на 70% за два тижні, виходячи з падіння кільця. Ринковий настрій був бичачий на момент написання, але слабка ліквідність викликала певну турботу. Вона має міцні основи з великою спільнотою та надійною підтримкою. Дані деривативів вказували на можливість продовження бичачого руху.

1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть