Криптожурналістична огляд: ADA від Кардано - великий потенціал

Криптожурналістична огляд: ADA від Кардано - великий потенціал

Шаблон клина Кардано вказує на великий торговий потенціал для ADA

Кардано (ADA) показує биковський відгалужуючийся шаблон клина, сигналізуючи потенційний прорив і вигідну торговельну можливість.

Криптовалютний ринок переживає відродження, знову зростаючий інтерес інвесторів підтримує альткойни, такі як Кардано (ADA), щоб відновити позначені останніми втратами.

Детальний аналіз від `S_CAPITAL` на TradingView показує потенційно вигідну можливість для трейдерів. Його щоденна діаграма для ADA відзначає ключові технічні патерни та метрики, які вказують на булішу перспективу. Джерело TradingView. Кардано ADA Чому Це Може Бути Ваша Наступна Велика Угода

Діаграма ADA, яка була побудована на аналізі за 24-годинним графіком аналітиком, відображає биковський шаблон. Цей шаблон характеризується двома збігаючимися трендовими лініями, які нахиляються донизу, що зазвичай сигналізує про потенційний биковий розвернення.

За словами аналітика, по мірі звуження цінового шаблону ADA, прорив вгору неминучий. Він підкреслив, що такі шаблони історично мають високий рівень успішності, що робить цей момент особливо привабливим для трейдерів.

Міцні рівні підтримки підкріплюють цю бикову перспективу. Аналітик зауважив, що ADA продовжувала знаходити підтримку в діапазоні $0.35, кілька разів відскакуючи від цих рівнів.

Зокрема, аналітик визначив корисні точки входу в Кардон на рівні $0.4063, з установкою зупинки нижче $0.3096, щоб обмежити ризик відпадання. Діаграма також показує відношення ризику до винагороди в 3.11, що вказує на те, що потенційна винагорода більше, ніж втрата, пов`язана.

Відповідно, трейдер ціллю ставить точку ціни в $0.72 після успішного прориву вгору. Це представляє потенційне виграшне відношення приблизно 76.10% від поточних рівнів.

Подальше підтвердження наближеного ралі для Кардано - індекс відносної сили (RSI) знизу діаграми, який показує бикову дивергенцію. RSI піднімався, незважаючи на ціновий рух вниз, що свідчить про послаблення продажного тиску. Ця розбіжність часто є передвестником розвернення цін, що ще більше підкріплює бикову перспективу.

Діяльність великих учасників підтримує биковий настрій

Кардано нещодавно пережив значний поштовх внутрішнього фінансування, що свідчить про те, що великі тримачі накопичують актив. Згідно з даними від IntoTheBlock, адреси велетнів побачили виплив 5,14 млрд ADA, вартістю 2,1 млрд доларів, 22 липня. Цей виплив представляє зростання на 10 878% порівняно з попереднім днем.

Протягом останнього тижня потоки до гаманців великих тримачів стрімко зросли на 22 768%, а останній місяць був побачений зростання на 172 952%. Цей драматичний ріст завантажень великих тримачів у значній мірі приписується концентрованому накопичувальному зусиллю вельми інвесторів.

На даний момент Кардано продається за $0,3902, зазнаючи зниження на 6,82% за останні 24 години та на 11,54% за останні сім днів.

1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть