10 токенів штучного інтелекту, на які варто звернути увагу

10 токенів штучного інтелекту, на які варто звернути увагу

На цьому тижні варто звернути увагу на 10 токенів штучного інтелекту. Market research platform Layergg розмістила повідомлення про те, що історія штучного інтелекту є тим, на що варто звернути увагу. Platform Layergg підхопила пости зроблені співзасновником Ethereum (ETH) Віталіком Бутеріним.

Розповідаючи про взаємодію криптовалют та штучного інтелекту, Бутерін пояснив, як вони можуть вплинути одне на одного. У цій статті ми розглянемо 10 токенів штучного інтелекту, на які трейдери можуть звернути увагу.

Internet Computer (ICP)

Internet Computer працює за допомогою криптографії та використовує її для хмарного обчислення з використанням підтримки штучного інтелекту. Щодо його ціни, вона зросла на 102% за останні 365 днів.

Проте, ICP має складний початок 2024 року. На даний момент вартість втратила 15,85% за останні 30 днів. Але з технічної точки зору, ICP може представляти можливість для покупки.

На основі 4-годинного графіка, ціна ICP становить $11,39. Однак, ретрейсинг Фібоначчі 0,786 показав, що ціна може впасти до $10,92. Якщо ICP знизиться, купівля токена за цим рівнем могла б бути хорошим входом перед відновленням.

Індикації з MACD також показали, що зниження моментуму неминуче, оскільки показник був від`ємним.

Worldcoin (WLD)

Той факт, що генеральний директор OpenAI Сем Ельтман співзасновував Worldcoin (WLD), робить його проектом для спостереження. Хоча проект стикається з контроверсіями з моменту його запуску, він все ще має потенціал на довгостроковий успіх.

За останні 30 днів ціна WLD знизилась на 34,03%. В короткостроковій перспективі криптовалюта може знайти складнощі у досягненні рівня $3 через опір на рівні $2,45. RSI також показує, що бичачий моментум змінився.

Проте, подвійна корекція на дві цифри може означати, що трейдери можуть купувати зі знижкою. У випадку сильного бичачого сценарію, WLD може піднятися до $3,95. Однак, ціна все ще може впасти нижче рівня $2,20.

Injective (INJ)

Незважаючи на те, що декілька тижнів тому вартість INJ піднялась до $45, вона знизилась і торгувалася на рівні $34,60. Смужки Болінджера показують, що волатильність більше не є високою, тому INJ може продовжувати торгуватися в тісному діапазоні.

Однак, ця відсутність волатильності може бути можливістю для учасників ринку купити. Якщо смужки розширяться, INJ може вийти з діапазону і піднятися до $50.

Крім того, RSI показує, що INJ не перекуплений або перепроданий. Тому є ще шанс для биків зайти і підняти ціну.

Render (RNDR)

На 4-годинному графіку структура RNDR є биковою. Протягом кількох днів ціна зросла зі $3,97 до $4,57. Однак, як показує RSI, коли ціна підвищилась до $4,77, токен спочатку був перекупленим і обвалився.

Проте, з підтримкою на рівні $41,3, RNDR може перевірити опір $4,77. Якщо вона його переверне, то ціна може піднятися ще вище, до $5,50. Але якщо це не відбудеться, наступним може бути рівень $4,20.

Akash Network (AKT)

Впродовж минулого року AKT зросло на 756%. Цього року воно також показує хороші результати, зростаючи на 17,52% з початку року.

На даний момент AKT торгується на рівні $2,08. Однак, здається, що учасники ринку беруть профіт з токена. На даний момент, Awesome Oscillator показує від`ємне значення, що свідчить про перевагу продавців.

Chaikin Money Flow також показує, що ліквідність виходить з екосистеми Akash. Якщо це триває, ціна AKT може впасти до $2,50. Проте, токен все ще має потенціал повторити результат, який він показав минулого року.

The Graph (GRT)

GRT, здається, має схожу структуру з AKT. Але відмінність полягає в тому, що GRT не вражає вражаючі результати з початку нового року.

В короткостроковій перспективі ціна GRT може впасти нижче рівня $0,15 через сигнали, які показують EMA. На даний момент 9 EMA (синя) перетинається з 20 EMA (жовта), що свідчить про можливий горизонтальний рух. Але якщо GRT впаде нижче рівня $0,12, це може бути хорошим входом для довгострокових покупок.

Oasis Network (ROSE)

Ціна ROSE на даний момент становить $0,10. Але на відміну від GRT, короткострокова тенденція виглядає биковою. Це через перехресне перетинання 9 EMA (синя) над 20 EMA (жовта). Однак, ціна токена впала нижче EMA, що свідчить про присутність продавців.

Якщо перехресне перетинання залишиться незмінним і покупці увійдуть в гру, ROSE може піднятися до $0,12. На довгострокову перспективу ескалювання історії штучного інтелекту може підняти ціну значно вище.

Fetch.ai (FET)

Цього року вартість FET знизилась на 20,94%. Однак, попередній спад здався необхідною корекцією, враховуючи вражаючі результати за останні 90 днів.

На даний момент, продажі тиснуть на підтримку на рівні $0,59. Хоча FET торгується на рівні $0,57, ціна може впасти до $0,55, що є наступною зоною підтримки.

Якщо бики не обережуть цю підтримку, FET може вдарити по рівню $0,49. Якщо це станеться, може відбутися вихораємість ринку і ціна підніметься.

SingulartyNET (AGIX)

OBV на 4-годинному графіку AGIX/USD показує, що купівля трималася на одному рівні впродовж певного часу. Це одна з причин того, чому токен перебував між $0,25 і $0,28.

Однак, сигнали зі RSI показують, що продавці більш домінують. Тому є шанс, що ціна AGIX може знизитися до $0,24.

Bittensor (TAO)

Нещодавно, волатильність навколо TAO була дуже високою. На даний момент ціна становить $449,92, що свідчить про те, що бики контролюють напрямок.

Крім того, показник Chaikin Money Flow (CMF) склав $0,10. Це свідчить про сильну покупку. Якщо покупка триватиме і CMF продовжить перебувати в позитивній зоні, то TAO може досягти рівня $460.

Крім того, розширення смуг BB вказує на максимальну нестабільність ціни, і можливо, TAO зможе досягти $500.

Відомості, наведені в цій статті, є інформативними та освітніми цілями. Стаття не є фінансовою порадою або консультацією будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, що можуть виникнути в результаті використання вмісту, товарів або послуг, згаданих в статті. Рекомендується бути обережним перед вживанням будь-яких заходів, пов`язаних з компанією.

Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Рост биткоина и золота благодаря обесцениванию денег
Биткоин и золото достигли рекордных цен, реагируя на глобальную ликвидность и снижение процентных ставок. Золото выросло на 27%, биткоин стал лидером по доходности. Федеральная резервная система и стимулирует экономику, что благоприятно для криптовалют. 🔥📈
Просмотреть
Подъем Pendle: рост до $3.68 второй половины сентября
Подъем Pendle: рост до $3.68 второй половины сентября
Криптовалютный рынок в оптимистичном настроении. Цена Pendle достигла $3.68, но столкнулась с медвежьим паттерном и продавочным давлением. 📈🔮
Просмотреть
Превосходство Solana (SOL) над Cardano (ADA) в 2024: анализ
Превосходство Solana (SOL) над Cardano (ADA) в 2024: анализ
🚀 SOL превосходит ADA: растет на 9,25% за 24 часа. ADA отстает, рыночная капитализация SOL выше. Прогнозы: SOL до $542 к 2030 году, ADA до $6,75 к 2030 году.
Просмотреть
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Обзор: Вложение $5,000 можно сделать в BTC или RENDER для статья миллионером. BTC показывает стабильный рост и прогнозы на $100,000-200,000 к 2025 году. RENDER также обещает высокие доходы. Рекомендуется провести дополнительное исследование и оценить все риски. 📈🚀
Просмотреть