ENA торгується нижче $0,34: аналіз ціни текену Eфена

ENA торгується нижче $0,34: аналіз ціни текену Eфена

Ціна на Ефену втрачає силу: ENA перевірить позначку ATL у розмірі $0,34?

Токен Ефена (ENA) пережив спад та не зміг перетнути межу 20-денного EMA на той момент. Це призвело до ще одного ведмежого легу в розмірі 15% на цьому тижні.

Торгування в падаючому каналі, бики ENA не змогли перехопити виграш та стикались з відмовою під час відбою раніше.

Під час відновлення ринку токен ENA відновився з нижньої підтримки трендової лінії у зоні $0,340 та показав ребаунд понад 40% в першій половині липня.

Згідно з поточним трендом, продавці показали свою домінантність та були готові тягнути ціну токену в напрямку його траекторії найнижчих показників (ATL) близько $0,3499.

Помітно, що ціна на токен ENA скоригувалася понад 70% від свого піку та пропустила за останні три місяці. Крипторинок пережив значний підйом за останні два тижні, і більшість альткоїни відновились після своїх мінімумів.

Однак, бики ENA не змогли утримати моментум, і на цьому тижні було зафіксовано ще один ведмежий рух понад 17%. Ефена (ENA) На момент гри

На цей момент ціна на ENA торгувалася на рівні $0,4454 з інтрадним падінням в розмірі 4,01%, відображаючи ведмежий рух на графіку. Матиме поточний відсоток прибутку за місяць -260% та за рік 48,20%, відображаючи короткострокову корекцію.

Пара ENA/BTC була на рівні 0,00000670 BTC, а ринкова капіталізація склала $639,09 мільйона. Аналітики були ведмежі та вказували на те, що ціна на ENA може продовжити торгуватися в напрямку вниз і виступити неефективно в майбутньому. Чи може Ефена (ENA) Продовжувати Виступати Неефективно в майбутньому?

Токен Ефена (ENA) пережив ведмежий рух та торгувався нижче ключових рухливих середніх. Його діяльність ціни підкреслила постійний спадний тренд та послідовні послідовність нижчих мінімумів.

В період многоразових спроб биків утриматися вище межі 20-денного EMA, покупцям не вдалося цього зробити, і на графіку був зауважений наступний спад.

Допис користувача @alwayswinsignal відображав його негативний погляд на ENA, вказуючи на те, що подальший спад нехитрий.

$ENA Втратив підтримку 4 год. наступна гра в дії pic.twitter.com/C5az6B06PS - Завжди перемагайте (@alwayswinsignal) 23 липня 2024 року

Доки токен ENA не схопить марку $0,580, він може продовжувати торгуватися під впливом ведмедів, і можна побачити подальший впад.

Його індекс відносної сили (RSI) був зафіксований на рівні близько 40. Було помічено збіжність з сигнальною лінією, передаючи негативну позицію. Так само індикатор MACD починає побудовувати червоні смуги на гістограмі та вказує на ведмежість.

Серед останніх тижнів дані про активність розробки відзначили значний впадок від свого піку та тягнули більше 34% від свого максимуму. Ця зміна у даних про розробку означає зміну в динаміці екосистеми. Це демонструє негативну перспективу на момент написання.

Тимчасом дані про соціальну домінантність все ще виглядали плоскими; легке нахил над 7% було зафіксовано на цьому тижні. Це вказувало на значні обговорення серед інвесторів на платформах соціальних медіа.

Найближчі рівні підтримки для токена ENA на момент написання були $0,4200 та $0,4100. Його ключові перешкоди для зростання були приблизно на рівні $0,4700 та $0,4970. Чи Готовий ENA З meet its All-Time-Low

Ціна на токен ЕФЕНА зазнала відмови від межі 20-денного EMA та спостерігала великий спад на графіку. Його техніка виглядала слабкою та сприяла подальшому відмову в напрямку його марки ATL у розмірі $0,3499.

XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
🚀 XRP разрывает схему чашки с ручкой, сигнализируя о бычьем импульсе. Трейдеры ожидают тестирования уровня $0.60, с $0.70 как следующей целью. Возможен скачок цены. 📈 #XRP #криптовалюты
Просмотреть
Курс PENDLE поднялся выше $4: Прогнозы и анализ
Курс PENDLE поднялся выше $4: Прогнозы и анализ
Pendle преодолел $4,42 с ростом на 26,23%. Цель - $6. Рынок бычий, Хейс поднял цену, хотя продал часть своих токенов. Рынок восстановился после продажи. 📈🚀
Просмотреть
1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть