MEW Token зростає на 121% до $0,016

MEW Token зростає на 121% до $0,016

Підйом MEW Token на 121% націленний на $0,016 для нового історичного максимуму

Токен MEW прагне використати недавню свічку GOD на 121% для перевищення психологічної позначки $0,010 для нового історичного максимуму в серпні.

Під час лихоманки мем-монет на минулому тижні, токен Cat in a Dogs World (MEW) перевершив решту ринку зі стрімким зростанням на 121%. Лише на другому місці після монети MOG у сегменті мем-монет на тему котів, MEW має ринкову капіталізацію у розмірі $650 мільйонів та обсяг торгів у розмірі $298 мільйонів.

Оскільки широкий ринок сповільнюється перед довгоочікуваним запуском Ethereum ETF на сьогоднішній день, чи підскочить MEW на подвійний ралі у 2 рази? Прорив дутого MEW сигналізує про подовжений ралі

Загальний тренд у бічному русі, останній биківський цикл в межах діапазону тестує верхній діапазон на рівні $0,0077. Стрічка з 5 зелених свічок спалахнула биківський цикл, але верхня валютна або товарна підтримка попереджала про биківське різко.

Наразі токен MEW продається за $0,0075 з інтраденним падінням на 2,09%, що може розірвати серію биківських свічок. Більш того, ведмежа свічка, разом із вищою відмовою від ціни в понеділок, попереджає про початок нового ведмежого циклу за патерном вечірнє зірка.

Графік MEW щоденний

Навпаки, відмова від підвищення ціни та очікування відновлення широкого ринку натякають на проривний ралі. Більш того, відновлюючийся ралі впливає на биківське вирівнювання за 20D, 50D і 100D EMA з позитивними перехресними.

Щоденна лінія RSI, перетинаючи лінію 70%, сигналізує про перекуплений токен MEW з гострою вимогою. Це може спровокувати ведмежий тиск, якщо вимога різко зменшиться.

Чи побачить MEW подвійний ралі?

Биківський цикл у токені MEW має проблеми з поглинанням збільшеного тиску поставок на рівні $0,0077. Однак зростаючий оптимізм навколо мем-монети та відновлення широкого ринку, ймовірно, прискорить MEW для проривного ралі.

За рівнями Фібоначчі проривне ралі у ціні MEW може дістати до рівня 1.618 Фібо на рівні $0,0166, що становить 112% зростання від поточної ринкової ціни. Оптимістично, биківське тримання тенденцій може міціїти до $0,05771 до кінця 2024 року.

Навпаки, ведмеже різко може повторно протестувати рівень $ 0,0060.

Масове зростання відкритих позицій MEW натякає на проривне ралі

З активним биківським ралі відкриті позиції MEW зазнали масового зростання за останній тиждень. Наразі відкриті позиції становлять $129 мільйонів, що є збільшенням на 645% від $17,29 мільйонів на 18 липня.

Зростання відкритих позицій на мем-монету свідчить про оптимістичний підхід від інвесторів, які очікують биківського ралі надалі.

XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
🚀 XRP разрывает схему чашки с ручкой, сигнализируя о бычьем импульсе. Трейдеры ожидают тестирования уровня $0.60, с $0.70 как следующей целью. Возможен скачок цены. 📈 #XRP #криптовалюты
Просмотреть
Курс PENDLE поднялся выше $4: Прогнозы и анализ
Курс PENDLE поднялся выше $4: Прогнозы и анализ
Pendle преодолел $4,42 с ростом на 26,23%. Цель - $6. Рынок бычий, Хейс поднял цену, хотя продал часть своих токенов. Рынок восстановился после продажи. 📈🚀
Просмотреть
1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть