Криптовалюти: Огляд цін на BTC, ETH, TIA, WIF, DOGE

Криптовалюти: Огляд цін на BTC, ETH, TIA, WIF, DOGE

Щоденний огляд ринку: BTC, ETH, TIA, WIF, DOGE

Бики все ще контролюють на сесії сьогодні, як це видно зі зростання глобальної капіталізації ринку. Загальна капіталізація становила $2.44T на момент публікації, що представляє зростання на 0.52% за останні 24 години, тоді як торговий обсяг збільшився на 43% за той же період, щоб становити $72.1B станом на момент публікації.

Огляд ціни Bitcoin

Bitcoin, $BTC, є серед переможців на сесії сьогодні, як це бачиться з його рухів ціни. Глибокий аналіз показує, що ціна Bitcoin торгується близько верхньої стрічки Болінджера, що вказує на сильний биковий настрій. Смужки Болінджера розширюються, вказуючи на збільшену волатильність.

З іншого боку, Дерев`яний CCI знаходиться вище 100, що є сильним биковим сигналом. Однак невелике зниження вказує на можливу корекцію або консолідацію. На момент публікації Bitcoin торгувався по $67,915, що представляє зростання на 0.83% за останні 24 години.

Огляд ціни Ethereum

Ethereum, $ETH, також є серед переможців на сесії сьогодні, як це бачиться з його рухів ціни. Глибокий аналіз показує, що губи, зуби і щелепа Алігатора (зелена, червона і синя лінії) знаходяться в биковому вирішенні, з губами вище зубів і зубами вище щелепи. Це вказує на сильний взліт.

З іншого боку, ми бачимо, що Дивовижний осцилятор (AO) позитивний, але показує невелике зниження, що вказує на послаблення бикового настрою. Можливо, формується потенційний вибір вниз, що вказує на корекцію в короткостроковій перспективі. Ethereum торгувався по $3,487 на момент публікації, що представляє зростання на 0.02% за останні 24 години.

Огляд ціни Celestia

Celestia $TIA також є серед переможців на сесії сьогодні, як це бачиться з його рухів ціни. Глядя на глибокий аналіз, ціна Celestia знаходиться вище Ічімоку Хмари, що вказує на биковий тренд. Тенкан-сен (синя лінія) та Кіджун-сен (червона лінія) вказують вгору, що свідчить про сильну динаміку.

З іншого боку, Індекс грошового потоку (MFI) становить близько 66.33, що знаходиться в биковій території, але нижче уровня перекупленості 80. Це свідчить про здоровий попит без перекуплених умов. На момент публікації Celestia торгувався по $7.5, що представляє зростання на 14.29% за останні 24 години.

Огляд ціни Dogwifhat

Dogwifhat $WIF також є серед переможців на сесії сьогодні, як це бачиться з його рухів ціни. Глибинний аналіз показує, що індикатор Супертренд знаходиться в зеленій зоні, вказуючи на твердий биковий тренд. Ціна Dogwifhat добре вище лінії Супертренда, вказуючи на міцну підтримку знизу.

З іншого боку, ми бачимо, що Дерев`яний CCI перевищує 100, що свідчить про сильну бикову динаміку. Невелике зниження може вказувати на невелику корекцію або фазу консолідації. На момент публікації Dogwifhat торгувався по $2.89, що представляє зростання на 12.02% за останні 24 години.

Огляд ціни Dogecoin

Dogecoin, $DOGE, також є серед переможців на сесії сьогодні, як це бачиться з його рухів ціни. Глибокий аналіз показує, що ціна Dogecoin слідує верхній медіанній лінії вилки, вказуючи на сильний биковий тренд. Останні свічки тестують верхню лінію опори, вказуючи на можливий вибій.

З іншого боку, обсяговий осцилятор становить 5.06%, що вказує на збільшення обсягу, що підтримує биковий тренд. Великий обсяг на підйомних рухах підтверджує сильний попит на покупку. На момент публікації Dogecoin торгувався по $0.141, що представляє зростання на 7.9% за останні 24 години.

XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
🚀 XRP разрывает схему чашки с ручкой, сигнализируя о бычьем импульсе. Трейдеры ожидают тестирования уровня $0.60, с $0.70 как следующей целью. Возможен скачок цены. 📈 #XRP #криптовалюты
Просмотреть
Курс PENDLE поднялся выше $4: Прогнозы и анализ
Курс PENDLE поднялся выше $4: Прогнозы и анализ
Pendle преодолел $4,42 с ростом на 26,23%. Цель - $6. Рынок бычий, Хейс поднял цену, хотя продал часть своих токенов. Рынок восстановился после продажи. 📈🚀
Просмотреть
1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть