Криптовеликі виходять із благодійної ініціативи Giving Pledge

Криптовеликі виходять із благодійної ініціативи Giving Pledge

Генеральний директор Coinbase Брайан Армстронг вибув із ініціативи благодійного фонду мільярдерів `Giving Pledge`. Аналогічно до Армстронга, інші лідери криптосвіту, такі як Сем Бенкмен-Фрід та Т. Денні Сендфорд, були вилучені через правові питання. Брайан Армстронг вибув з ініціативи Giving Pledge.

Армстронг приєднався до ініціативи в 2018 році, ставши першим криптовеликим у групі, заснованій Біллом Гейтсом, Меліндою Френч Гейтс і Уорреном Баффетом. Речник Фонду Гейтса підтвердив вилучення Армстронга, що є рідкісним випадком серед підписантів.

У видаленому зараз блозі 2018 року на веб-сайті Giving Pledge Армстронг висловив свою бажання використовувати своє багатство для соціального поліпшення, наприклад, для покращення освіти та економічної свободи. Однак його вихід наступив після закриття його неприбуткової організації GiveCrypto в грудні 2023 року. GiveCrypto мала на меті розподіл цифрових валют тим, хто мав потребу в них, але була закрита через неспроможність створювати тривалі зміни виключно через готівкові перекази.

CEO Coinbase Брайан Армстронг не є першим лідером криптосвіту, який опинився поза ініціативою Giving Pledge. Сем Бенкмен-Фрід був знятий зі списку в грудні 2022 року після арешту за звинуваченнями у шахрайстві, пов`язаними з його закритою біржею FTX. Точно так само, Т. Денні Сендфорд був вилучений у жовтні 2023 року після розслідування у справах дитячої порнографії, яке завершилося без звинувачень.

Незважаючи на ці негаразди, Армстронг залишається видатною постаттю в криптосвіті. Він співзасновав Coinbase в 2012 році, який залишається провідною цифровою платформою обміну активами, незважаючи на виклики галузі. Армстронг розширив операції компанії на міжнародному рівні і уклав партнерства з управителями активами Волл-стріт. У 2023 році він провів значний час лобіюючи у Вашингтоні, округ Колумбія, законодавство щодо криптовалют, сприяючи більше ніж 1 мільйон доларів для комітету суперкриптовалют.

Ділова діяльність Coinbase зберігання зберегла 50 мільйонів доларів прибутку в перших трьох кварталах 2023 року, хоча аналітики ставлять під сумнів її довгострокову прибутковість через боротьбу з регуляторними витратами та конкуренцію з Bitcoin ETF.

ВИКЛЮЧЕННЯ: Інформація на цьому веб-сайті є загальними коментарями на ринку і не становить рекомендації з інвестування. Ми радимо вам провести власне дослідження перед інвестуванням.

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть