Криптовалютна політика: Харріс та Ньюсом

Криптовалютна політика: Харріс та Ньюсом

Питання полягає в тому, серед демократів, хто найбільше схильний прийняти політику, спрямовану на криптовалюту?

Якщо це виявиться Харріс, інвестори та підприємці по криптовалюті можуть бути розчаровані.

Під час її перебування на посаді віце-президента, вона ніколи не висловлювалася про свої погляди щодо цифрових активів - це означає, що ми не знаємо її думку на питання, наприклад, Bitcoin та NFT.

Ми знаємо, що вона практично не голосувала за законодавство щодо криптовалют у період свого перебування в Конгресі, а фінансові звіти підтверджують, що вона не є HODLer.

З цього можна зробити кілька висновків.

По-перше, дуже малоймовірно, що Харріс визначить цифрові активи як дуже важливі, якщо вона потрапить до Овального кабінету.

І якщо їй вдасться зробити історію, бути обраною, існує ймовірність, що політика її адміністрації щодо криптовалют може бути продовженням того, що ми мали під Байденом - з Комісією з цінних паперів та бірж, яка доволі жорстко регулює.

Тут є одне потенційне позитивне момент: у Харріс є надзвичайно близькі зв`язки з технологічними гігантами в Каліфорнії.

Під час її успішної спроби бути обраною в Сенат, вона отримала багато пожертв від підприємців у Силіконовій Долині.

Також варто розглянути погляди Харріс на питання, що є важливими для криптовалют — з конфіденційністю як ключовою цінністю, яку багато інвесторів цінують.

Ми дізналися про її думку щодо конфіденційності, коли вона відреагувала на просочене вищий судовий висновок, пов`язаний з скасуванням рішення у справі Роу проти Уейда у 2022 році.

`Якщо право на конфіденційність буде ослаблене, кожен зможе зіткнутися з майбутнім, у якому уряд може потенційно втручатися у особисті рішення, які ви приймаєте про своє життя.` Камала Харріс

Були надії, що губернатор Каліфорнії Гевін Ньюсом може готуватися запустити свою власну кандидатуру на демократичного кандидата -але він швидко зам’яв ці плітки, підтримавши Харріс.

`Загрожуючи нашій демократії та майбутньому, немає кращого способу обґрунтувати обвинувачення проти темного бачення Дональда Трампа та керувати нашою країною в більш здоровому напрямку.` Гевін Ньюсом

Рішення Ньюсома не брати участь у цій гонці може бути певним розчаруванням для демократів, які вірять в криптовалюту - не останнім чином через те, що він був досить підтримуючий щодо цифрових активів та технології блокчейн взагалі. Його раніше цитували так:

`Технологія блокчейн, зокрема, щось, що я бачу тільки стає дедалі більш превалентним у наших життях.` Гевін Ньюсом

Він також підписав закон про ліцензування криптовалют, що означає, що Каліфорнії тепер потрібно створити регуляторну рамку для криптовалют, яка набуде чинності 1 липня 2025 року. Тоді він заявив:

`Надзвичайно важливо, щоб ми знайшли належний баланс між захистом споживачів від шкоди та створенням відповідального інноваційного середовища, і я з нетерпінням чекаю співпраці з автором для досягнення цього.` Гевін Ньюсом

Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget становится официальным криптопартнером ЛАЛИГИ
Bitget стал официальным криптопартнером ЛАЛИГИ, предоставляя решения Web3. Партнерство с ведущими футболистами. Bitget растет и расширяет сотрудничество в спорте, привлекая миллионы пользователей. 🔥🤝🌍🏆
Просмотреть
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп: мем-койны, временные путешествия и криптовалюты
Баррон Трамп, сын экс-президента, торгует мем-койнами и, по мнению активиста, путешествует во времени. Это ставит его в центр криптовалютного движения MAGA. 🚀🔮
Просмотреть
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
Интервью с Артуром Хейесом: 50 базисных пунктов - ядерная катастрофа для рынков
📈 Артур Хейес сомневается в повышении ставки ФРС на 50 базисных пунктов, считая это ошибкой из-за сильной американской экономики и массовых правительственных расходов. Он предвидит увеличение инфляции и колебания на рынках, ссылка на интервью доступна.
Просмотреть
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Подготовка рабочей силы к будущему Web3: растущий разрыв
Образование через рабочую силу - ключ к успеху в Web3. Рост спроса на навыки блокчейна требует подготовки персонала к новым реалиям. Компании должны инвестировать в обучение сотрудников, чтобы следовать за временем. 🚀🔗📚🏢 #Web3 #образование
Просмотреть